Acasă STIRI SPORTIVE S-a terminat! Adrian Mititelu Jr. i-a dat o replică „grea” tatălui său...

S-a terminat! Adrian Mititelu Jr. i-a dat o replică „grea” tatălui său și a luat o decizie radicală

169
0

FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României (2-4 d.l.d. cu FC Voluntari), iar criza prin care trece gruparea din Bănie a dus la un conflict deschis între Adrian Mititelu și fiul său.Adrian Mititelu Jr., decizie radicală: „Cedez acțiunile! Nu am nevoie de nimic! Problema e că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea

RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a avut o reacție extrem de dură după eliminarea din Cupa României. Extrem de afectat de înfrângere, acesta a avut un discurs categoric și nu a iertat pe nimeni, nici pe tatăl său, căruia i-a cerut să plece de la club.

Adrian Mititelu a fost deranjat de declarațiile fiului său și a venit cu o replică acidă: i-a transmis băiatului său că el ia deciziile la echipă. De asemenea, patronul lui FCU Craiova și-a numit băiatul ”un copil teribilist”.Acum, Adrian Mititelu Jr. a anunțat că a luat o decizie radicală: renunță la acțiunile pe care le are la club.

„Am ascultat declarația tatălui meu. Eu aseară după meci am vrut sa îi fac un bine, nu un rău. Am încercat să nu am remușcări în timp că nu am încercat și asta. De 19 ani, niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte. (…)

Eu nu vreau să conduc clubul, dar nici nu pot sta martor la sinuciderea lui. Chiar dacă am fost îndepărtat tăcit de la club de când s-a eliberat din închisoare, eu nu m-am supărat. Știam că echipa este viața lui.

Eu nu îmi arog promovările în Liga a II-a și Liga I. Eu am afirmat că este și munca mea acolo și tot sufletul depus. Aici nu este o concurență între noi doi, asta trebuia să înțeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui.

Angajații și oamenii apropiați cunosc tot parcursul acestei echipe din Liga a IV-a până în Liga I. Eu am aflat din presă că nu mai sunt administratorul societății echipei de fotbal. Este frustrant. Nu spun că eu sunt perfect.

Nu spun că eu nu am făcut greșeli. Nu spun că eu trebuie să conduc clubul. Problema nu este cine conduce clubul, ci cum se conduce clubul. Însă eu am sufletul împăcat și consider că mi-am făcut datoria față de mine și față de el, a declarat Adrian Mititelu Jr., pentru Fanatik.

„Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soția, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru, o să cedez la cine vrea el acțiunile pe care le am în societate.

Să vină cu formula juridică și cedez tot ce am pe numele meu pe toate societățile, nu am nevoie de nimic. Averea el a făcut-o, iar de aici pleacă totul. Nu pretind nimic din ce susținea el public că ‘dețin’.

Este ultima mea declarație pe acest subiect. Puteți să considerați că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Junior, încă un bolid de 500.000 de euro

el care s-a ocupat de clubulul din Bănie în perioada în care Adrian Mititelu era în detenție este un pasionat al mașinilor și, după ce a apărut la volanul unui Lamborghini Urus Mansory, bolid impresionant, care costă peste 500.000 de euro, acum s-a afișat cu o nouă ”bestie”.

Este vorba de un Mercedes G63 AMG Brabus 850 Widestar, în valoare de 500 de mii de euro. Mititelu jr. s-a ”lăudat” cu noua achiziție pe rețelele sociale. Mașina de 850 de cai putere poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4 secunde.

Mașina favorită e Lamborghini. Nu mi-a plăcut culoarea. Am vrut-o alb-albastră, așa vreau să fie. Acum e roșu cu negru, am cumpărat-o albă. Pe vremuri, nimeni nu avea voie să poarte roșu”, a spus Mititelu jr., în urmă cu câteva luni.

Întotdeauna am fost foarte răsfățat, adică mi s-a oferit tot ce am vrut, de când am fost copil. Niciodată nu mi s-a spus ‘nu’, mai ales când eram și mai mic. Odată cu trecerea timpului, când ceri și niște lucruri prostești, normal că mai primești și refuzuri de la părinți”, a mai transmis acesta.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/s-a-terminat-adrian-mititelu-jr-i-a-dat-o-replica-grea-tatalui-sau-si-a-luat-o-decizie-radicala-2901881

RECLAMĂ
Articolul precedentCum a ajuns să arate Cornelia Rednic la 48 de ani. Artista nu se mai oprește din slăbit și e de nerecunoscut când nu îmbracă portul popular
Articolul următorAdrian Mititelu Jr. șochează și anunță că cedează acțiunile pe care le are la FC U Craiova, după scandalul cu tatăl său! „Ca să nu stea cu grijă că fac vreo manevră cu Mihai Rotaru”