Acasă Life Style Cum a ajuns mama unui copil născut dintr-un viol să plătească pensie...

Cum a ajuns mama unui copil născut dintr-un viol să plătească pensie alimentară celui care a siluit-o –

318
0

O femeie din Louisiana în vârstă de 32 de ani, care spune că a născut un copil în urma unui viol, a pierdut recent custodia fiicei sale.

RECLAMĂ

Femeia este obligată să plătească pensie alimentară celui despre care spune că a violat-o pe când avea doar 16 ani.

Instanța i-a dat acordul tatălui biologic să preia custodia copilului.

Crysta Abelseth, mama din Louisiana, a declarat pentru postul local de știri că violul a avut loc în anul 2005, pe când femeia avea doar 16 ani.

„Când fiica mea avea cinci ani, el a aflat despre copil și a urmărit să obțină custodia pentru a o lua de la mine. I-au acordat custodia 50/50, în ciuda faptului că fiica mea s-a născut în urma unui viol.”, a declarat Crysta Abelseth, 32 de ani, pentru WBRZ într-un interviu.John Barnes s-a dovedit a fi tatăl biologic al copilului în urma unui test ADN care a arătat o potrivire de 99,97%.

La momentul conceperii, în anul 2005, tatăl avea 30 de ani, iar mama 16. Actul dintre cei doi este considerat ilegal în statul Louisiana chiar dacă a existat consimțământ.

Crysta Abelseth nu a depus plângere penală împotriva celui despre care susține că a violat-o. Aceasta a declarat pentru WBRZ că nu cunoștea legea la acel moment și a crezut că dacă nu depune plângere a doua zi nu va avea câștig de cauză.

După ce a fost sfătuită de un consilier în traumatologie, femeia a depus în cele din urmă o mărturie la Biroul Șerifului Parohiei Tangipahoa. Potrivit publicației de știri, ancheta rămâne deschisă la Biroul Șerifului Parohiei Tangipahoa. Abelseth a spus despre cazul ei că „nu a fost niciodată repartizat unui detectiv”.

The Independent a contactat Biroul Șerifului Parohiei Tangipahoa pentru comentarii, dar nu a primit răspuns.

Anul acesta Crysta Abelseth a pierdut custodia copilului și este obligată de instanță să plătească pensie alimentară. Următoarea audiere pentru revocarea drepturilor părintești ale tatălui este programată pentru luna viitoare.

The Independent a încercat să-l contacteze pe tatăl fetei care acum are 16 ani, însă acesta nu a răspuns.Sursa: Independent

RECLAMĂ
Articolul precedentGestul senzațional făcut de trei puști din Satu Mare care au găsit pe stradă un portofel cu o sumă mare de bani. Unul dintre ei are 12 frați acasă, dar a refuzat orice recompensă. A cerut în schimb un singur lucru – – –
Articolul următorCaz scandalos în Ploiești! Bătrână de aproape 90 de ani, pipăită pe stradă, ziua în amiaza mare. Ce a pățit bărbatul agresor – –