Acasă Monden Cu ce probleme s-a confruntat Vlăduța Lupău după ce a terminat alăptarea...

Cu ce probleme s-a confruntat Vlăduța Lupău după ce a terminat alăptarea fiului ei. Ce a povestit vedeta pe Instagram: ”Am crezut că mor”

303
0

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu probleme mari după ce nu l-a mai alăptat pe fiul ei. Aceasta a avut dureri de articulații și oase, dar a găsit o metodă prin care să scape de ele.Vlăduța Lupău este o mamă dedicată creșterii fiului ei, iar după ce a încheiat alăptarea s-a confruntat cu mai multe probleme. Din cauza durerilor, ea a mers și la ecograf pentru control.

RECLAMĂ

Vlăduța Lupău, probleme după alăptarea fiului ei

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta este prezentă și pe rețelele de socializare, astfel că fanii îi cunosc ultimele noutăți din viață, ea alegând să posteze numeroase fotografii și povestește des ceea ce i se întâmplă.

De data aceasta, artista le-a povestit despre probleme pe care le-a avut după ce a terminat cu alăptarea fiului ei. Micuțul Iair s-a născut în urmă cu un an, iar artista și soțul ei, Adrian Rus, au devenit părinți pentru prima oară.

Vladuța Lupău s-a confruntat cu mari dureri după ce a oprit alăptarea fiului său. A avut dureri de oase și articulații, astfel că a mers la medic pentru control. A făcut și o ecografie pentru a verifica dacă totul este în regulă.

”După ce am terminat alăptarea am crezut că mor de durere de oase și articulații. Știți că inclusiv la ecograf am mers, atât de tare mă dureau”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Cum a reușit Vlăduța Lupău să se vindece

Vlăduța Lupău a descoperit secretul pentru a scăpa de durerile chinuitoare. Odată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen scade și este nevoie de o suplimentare extra, care să ajute la funcționarea corectă a organismului. Ea a început să bea colagen, pentru a-și ajuta oasele și articulațiile și a reușit să scape de dureri.

Beau colagen și starea mea s-a schimbat radical”, a încheiat artista.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/cu-ce-probleme-sa-confruntat-vladuta-lupau-dupa-ce-a-terminat-alaptarea-fiului-ei-ce-a-povestit-vedeta-pe-instagramam-crezut-ca-mor-315008.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPrimarul din Caracal a fost amendat! La o stație GPL pe care o administrează au fost descoperite scurgeri de gaze
Articolul următorVedetă de 56 de ani, apariție de INFARCT. Sutienul abia i-a acoperit SÂNII …