Acasă Monden Cristina Vasiu se căsătorește peste doar câteva zile! De ce a ales...

Cristina Vasiu se căsătorește peste doar câteva zile! De ce a ales cântăreața să aibă alături de ea, în ziua cea mare, doar câteva persoane

369
0

Cristina Vasiu și iubitul ei, Cătălin Stoica, s-au logodit în urmă cu doar trei luni, însă iată că acum ajung să facă și pasul cel mare. Peste doar câteva zile, cei doi urmează să se căsătorească. Mai exact, aceștia vor merge în fața ofițerului de stare civilă pentru a spune marele Da, urmând ca în vara anului viitor să facă și cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Care au fost motivele pentru care aleg să aibă un eveniment restrâns la cununia civilă.A mai rămas foarte puțin până când Cristina Vasiu și iubitul ei vor deveni soț și soție. Dacă în urmă cu trei luni vorbeam despre logodna celor doi, un moment extrem de important pentru aceștia, iată că am ajuns și în ziua în care să vorbim de nuntă.

RECLAMĂ

Cristina Vasiu urmează să se căsătorească peste doar câteva zile

Peste doar câteva zile, frumoasa cântăreață și artistul Cătălin Stoica vor merge împreună în fața ofițerului de stare civilă pentru a spunele marele DA, însă evenimentul va fi unul foarte restrâns, după cum ne-a declarat interpreta, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Alături de ei vor fi doar câțiva prieteni, cei mai apropiați, cât și părinții, iar totul se va desfășura într-o locație exclusivistă, mai exact restaurantul pe care nașii celor doi îl dețin, un loc special și cu bun gust.

”Va avea loc în luna septembrie, vor fi invitați câțiva prieteni de aici din București, familia, mă refer la părinți. Evenimentul se va ține într-o locație exclusivistă din Băneasa, locația nașilor noștri. Cam 15-20 de persoane ne vor fi alături în ziua cea mare, va fi ceva foarte restrâns”, a spus Cristina Vasiu pentru Spynews.ro.

În ceea ce privește ținuta pe care o va purta în ziua cea mare, Cristina Vasiu ne-a mărturisit că împreună cu partenerul ei de viață au optat pentru culori deschise. Ea va purta o ținută de culoare albă, în timp ce Cătălin Stoica va avea un costum de culoare gri deschis.

”Având în vedere că locația are și partea de grădină, se poate să mâncăm în grădină, dar și în interior, depinde cum va fi vremea, am optat pentru culori deschise, în cazul meu alb, iar Cătălin are un costum gri deschis. Avem emoții, e o postură oarecum nouă, cu familia aproape”, a mai zis ea.

Când va avea loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă

Dacă la cununia civilă Cristina Vasiu și Cătălin Stoica au ales să aibă invitate doar câteva persoane care să le fie alături, nu același lucru se va întâmpla anul viitor. În luna iunie a anului următor aceștia vor face și cununia religioasă și petrecerea de nuntă, iar abia atunci artista va îmbrăca și rochia de mireasă.

La eveniment vor lua parte peste 200 de persoane, va fi o nuntă fastuoasa și totul se va desfășura într-o locație superbă din București, după cum ne-a mai povestit artista.”Anul viitor, în iunie, va fi nunta propriu-zisă, deja e totul stabilit. Va fi o nuntă fastuoasă, într-o locație foarte faină și renumită de la noi din București, vor fi undeva la 200 de persoane”, a mai spus ea.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/cristina-vasiu-se-casatoreste-peste-doar-cateva-zile-de-ce-a-ales-cantareata-sa-aiba-alaturi-de-ea-in-ziua-cea-mare-doar-cateva-persoane-315054.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCârțu distruge transferul vedetă al U Craiova: „Ne ia la mișto! Zici că e Sile Dinicu, Celibidache”
Articolul următorInterlopul din clanul Corduneanu salvat de procurori după ce a ucis un asistent medical a comis-o din nou / Iar a dat cu baioneta „în legitimă apărare”