Home Monden Cristina Cioran a născut prematur și a transmis fanilor să se roage...

Cristina Cioran a născut prematur și a transmis fanilor să se roage pentru fetița ei

344
0
loading...

Cristina Cioran a născut prematur, iar duminică seara a transmis un mesaj fanilor de pe Instagram să se roage pentru ele! Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema a venit pe lume la doar 7 luni de sarcină.

loading...
loading...

Însărcinată la aproape 44 de ani, vedeta a devenit mamă în cursul zilei de duminică, dar a postat, cu ochii în lacrimi, un filmuleț care ne-a întristat pe toți.

Imediat după nașterea fetiței sale, Cristina Cioran a postat un mesaj pe contul de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei. La scurt timp, filmulețul a fost șters de pe Story.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

După ce a șters prima filmare, prezentatoarea TV a revenit cu un alt filmuleț în care explică ce s-a întâmplat.

„Mi-am mai revenit, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce este super. Abia aștept s-o văd… Nu mă așteptam la tot ce mi se-ntâmplă. Adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat”, a fost al doilea mesaj publicat de Cristina Cioran pe Instagram.

Logodnicul Cristinei Cioran, primele declarații
Alexandru Dobrescu a acordat o declarație pentru wowbiz.ro, în care a mărturisit că atât actrița, cât și fetița lor născută prematur se simt bine. El a povestit cum s-a întâmplat totul.

“Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro. CITEȘTE ȘI

loading...
loading...