Home Stiri Craiovenii, clonați greșit la TV!

Craiovenii, clonați greșit la TV!

15
0
loading...

Imagini greu de digerat pentru suporterii Craiovei: Pe un post deținător de drepturi TV a apărut un clasament clonat eronat!

Bănia fierbe de ani de zile. Cele două formații din Craiova vor istoria clubului de legendă, iar suporterii devin din ce în ce mai înverșunați în această luptă. Cu timpul, cele două grupări de ultrași ce susțin proiectele lui Rotaru și Mititelu au început să se acuze unii pe ceilalți pentru faptul că ar fi clonați, iar acest lucru a depășit granițele Olteniei. Mulți dintre adversarii au început să vorbească la fel despre craioveni.

loading...
loading...

Acum, unul dintre posturile deținătoare de drepturi TV în Liga 1 a făcut o gafă uriașă în timpul meciului dintre Dinamo și UTA Arad. Când Ioan Hora executa un penalty în minutul 42,pe grafică a apărut un clasament fictiv. Nu știm dacă a fost vorba despre o eroare sau despre o glumă a cuiva. Cer este faptul că în fruntea clasamentului apărea CFR Cluj, urmată de „FCSB e Steaua” și de „CARIOVA CLONA”, da, numele echipei din Bănie, scris greșit, urmat de cuvântul „CLONA”. Nu știm dacă se făcea referire la clubul lui Rotaru sau al lui Mititelu, nici măcar dacă protagonistul este în temă cu ce se întâmplă în fotbalul craiovean, dar se pare că nu și-a dat prea mult interesul.

Sursa: 3minute.net

loading...
loading...