Home STIRI SPORTIVE Craiova a făcut un pas mare către finala Cupei, iar acum se...

Craiova a făcut un pas mare către finala Cupei, iar acum se gândește la play-off! Ce le-a transmis Ouzounidis elevilor săi

102
0
loading...

Alexandru Tudorie (25 de ani) a reușit să marcheze în meciul din semifinalele Cupei României și a contribuit la victoria echipei sale.

loading...
loading...

Acum, elevii lui Marinos Ouzounidis se gândesc la primul meci din play-off, cu Sepsi. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:30, și poate fi urmărită pe Digi Sport 1.

Alexandru Tudorie: ”’Mister’ ne-a zis că trebuie să arătăm asta”

„Mă bucur că am câștigat și că am marcat. Acum trebuie să ne vedem de următorul meci de campionat, începe play-off-ul și trebuie să arătăm la fel de bine. Și ‘Mister’ ne-a zis că trebuie să arătăm că suntem o echipă de Liga 1 cu pretenții la primele locuri, eu spun că s-a văzut în această seară.

Și astăzi am intrat motivați, așa trebuie să facem la fiecare meci. Totul trebuie să meargă de la sine, trebuie să avem motivație, asta contează cel mai mult. În atac încercăm să înscriem la fiecare meci. La ultimul meci nu ne-a ieșit, nici la cel cu FCSB, sperăm să o facem sâmbătă și să luăm cele trei puncte”, a spus Tudorie, la finalul partidei.

În celălalt meci din semifinale, Astra s-a impus cu 1-0 în fața lui Dinamo.

SURSA: https://www.digisport.ro/fotbal/cupa-romaniei/craiova-a-facut-un-pas-mare-catre-finala-cupei-iar-acum-se-gandeste-la-play-off-ce-le-a-transmis-ouzounidis-elevilor-sai-1060553

loading...
loading...