Acasă Life Style Costin Craioveanu a fost condamnat la închisoare! Ce pedeapsă a primit fostul...

Costin Craioveanu a fost condamnat la închisoare! Ce pedeapsă a primit fostul soț al Mihaelei Cernea

94
0

Costin Craioveanu a fost condamnat a la închisoare! Ce pedeapsă a primit bărbatul. Fostul soț al Mihaelei Cernea de la Class a fost trimis în judecată pentru: „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.Divorțul dintre Mihaela Cernea și fostul soț, Costin Craioveanu, a ținut primele pagini ale ziarelor. Mai mult, artista a obținut, la momentul respectiv, un ordin de restricție împotiva fostului partener, pe care l-a acuzat că ar fi agresat-o.

RECLAMĂ

Ce pedeapsă a primit fostul soț al Mihaelei Cernea

După mai bine de 20 de ani de căsătorie, Mihaela Cernea a cerut un ordin de restricție împotriva celui care îi era încă soț, Costin Craioveanu. Artista l-a acuzat pe bărbat de faptul că ar fi bătut-o. Ulterior, cei doi au divorțat, iar bărbatul s-a recăsătorit.

Faptele au ieșit la iveală după ce bărbatul s-a urcat la volan după ce consumase băuturi alcoolice. Acesta a provocat un accident, în apropierea casei unde artista și cei doi copii ai cuplului locuiesc.

Costin Craioveanu a fost trimis în judecată pentru: „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și condamnat la finalul anului trecut la pedeapsa de 1 an de închisoare. Magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

„Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. (1) Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. (10) Cod procedură penală condamnă pe inculpatul Craioveanu Costin Iulian la pedeapsa închisorii de 1 an sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe (faptă din 29.01.2022). În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 Cod penal, termen care va curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 93 alin. (3) Cod penal, dispune ca pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti sau în cadrul Administraţiei Domeniului Public Bucureşti-Sector 1, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.”


Nemulțumit, probabil, de decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 5, Costin Craioveanu a apelat la o instanță superioară, făcând astfel apel. Norocul nu a fost nici de această dată de partea lui, căci contestația a fost respinsă ca nefondată de judecătorii Curții de Apel București.
„Solutia pe scurt: Decizia penală nr.241/A din 29 Februarie 2024 – În baza art.421 alin.1 pct. 1 lit. b Cod de procedură penală, respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Craioveanu Costin Iulian, împotriva sentinței penale nr. 2606 din data de 03.11.2023, pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 București, în dosarul nr. 13378/302/2023, sentinţă pe care o menţine. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul din oficiu al inculpatului-apelant, se va avansa din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei şi va rămâne în sarcina statului. În baza art.275 alin.2 Cod de procedură penală, obligă pe apelantul-inculpat Craioveanu Costin Iulian la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 300 lei. Definitivă. Pronunţată, prin punerea la dispoziţia inculpatului-apelant şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei”

SURSA: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/costin-craioveanu-a-fost-condamnat-la-inchisoare-ce-pedeapsa-a-primit-fostul-sot-al-mihaelei-cernea-334751.html

RECLAMĂ
Articolul precedentImagini cu Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implantul mamar. Cum arată acum –
Articolul următorCostel Gâlcă a impus obiectivul înainte de Farul – Universitatea Craiova: ”Va fi un pas foarte important pentru noi!”