Acasă STIRI SPORTIVE Costel Gâlcă cere întăriri la Universitatea Craiova: ”Avem nevoie de jucători de...

Costel Gâlcă cere întăriri la Universitatea Craiova: ”Avem nevoie de jucători de calitate!”

210
0

Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în sezonul trecut de SuperLigă și vrea ca în noua stagiune să se bată pentru trofee.

RECLAMĂ

Costel Gâlcă (52 de ani) caută cele mai bune soluții pe lista de transferuri, pentru a întări echipa pentru noul sezon.

Costel Gâlcă mai are nevoie de jucători la Universitatea Craiova pentru a se putea bate la trofee

Jucătorii Universității Craiova s-a reunit pe 10 iunie, după două săptămâni de vacanţă şi s-au pregătit câteva zile în Bănie.

Luni, 17 iunie, delegația din Oltenia a zburat spre Salzburg, Austria, țara unde Costel Gâlcă a dorit să efectueze al doilea cantonament al verii. Jucătorii Universității Craiova vor rămâne în Austria până pe data de 1 iulie.În stagiul din Austria, Universitatea Craiova va disputa patru meciuri amicale: pe 24 iunie, contra echipei poloneze Legia Varşovia, pe 26 iunie cu o altă echipă poloneză, Slask Wroclaw, pe 29 iunie, cu campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, iar pe 30 iunie, cu Jablonec.

La număr stăm bine, dar ne dorim ca în următoarele zile să vină noi jucători, pentru că avem nevoie. Vin cei doi jucători din Costa Rica (n.r. Carlos Mora și Luis Paradela) şi sperăm să vină şi ceilalţi, pentru că avem nevoie de jucători de calitate, care să aducă un plus echipei.

Sunt amicale bune pentru perioada de pregătire, dar sper să avem toţi jucătorii. Fiecare sezon este greu, sperăm să începem bine, să facem meciuri bune.

Trebuie să avem multă constanţă în jocuri, să câştigăm, avem nevoie şi de suporteri tot timpul şi prin rezultate bune putem să-i aducem la stadion.

Mitriţă şi Ivan sunt cu noi, dar avem nevoie şi de alţii, pentru că trebuie să aducem un plus, ca să ne putem bate cu celelalte echipe” a declarat Costel Gâlcă, potrivit prosport.ro.

Andrei Ivan cere și el întăriri

Andrei Ivan, atacantul oltenilor, a vorbit și el, la plecarea în cantonamentul din Austria. Vârful ”alb-albaștrilor” consideră faptul că trupa olteană mai are nevoie de transferuri.

Dacă am contract încă 3 ani, înseamnă că o să rămân, dar nu pot spune nimic momentan. Cred că o să ne întărim, chiar acum în Austria vor veni jucători.

Vor fi teste bune pentru noi, ne vom întoarce mai puternici. Sper să marcheze Bancu la Euro, are acest talent, a făcut-o şi cu Finlanda la Bucureşti” a declarat Andrei Ivan.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/costel-galca-cere-intariri-la-universitatea-craiova-avem-nevoie-de-jucatori-de-calitate-3020811

RECLAMĂ
Articolul precedentCe avere are Pescobar? Mitică Dragomir l-a dat de gol…
Articolul următorSurse: Clotilde Armand încearcă să convingă AUR să facă alianță cu USR și să o voteze viceprimar la Sectorul 1