Home Monden Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Antrenorul a devenit tată...

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Antrenorul a devenit tată de băiat a treia oară

1462
0
loading...

Bucurie fără limite în familia lui Laurențiu Reghecampf! Celebrul antrenor a devenit cu puțin timp în urmă tată de băiat pentru a treia oară. Corina Caciuc, partenera de viață a antrenorului, a născut un bebeluș sănătos. Laurențiu Reghecampf este în al nouălea cer de fericire în aceste momente!Vestea momentului în lumea showbiz-ului românesc! Celebrul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Antrenorul mai are doi băieți, Luca și Laurențiu Reghecampf JR.

loading...
loading...

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu puțin timp. Amândoi au fost cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor

Iată că marele moment a și venit, iar Laurențiu Reghecampf a făcut astăzi cunoștință pentru prima oară cu fiul lui cel mic, mezinul familiei.

În urmă cu câteva săptămâni, pe contul său personal de Instagram, Laurențiu Reghecampf le-a dat un indiciu fanilor săi cu privire la numele pe care îl va purta bebelușul. În descrierea unei fotografii a scris inițialele numelui fiului său și al Corinei Caciuc.

Cum se va numi bebelușul lui Laurențiu Reghecampf

Așadar, prenumele fiului său începe cu litera ”L”. Ei bine, acest lucru nu poate fi o simplă coincidență, deoarece și prenumele celorlalți fii ai săi, Luca și Laurențiu, încep cu aceeași literă.

Corina Caciuc a devenit astăzi mamă pentru prima oară. În cadrul unui podcast online, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că se află în acea perioadă a vieții sale în care se simte mai fericit și împlinit ca niciodată.

Laurențiu Reghecampf a povestit că a cunoscut-o pe Corina Caciuc la un eveniment.

,,Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat.Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru“, a menționat Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului ,,Acasă la Măruță”.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-corina-caciuc-iubita-lui-laurentiu-reghecampf-a-nascut-antrenorul-a-devenit-tata-de-baiat-a-treia-oara-278941.html

loading...
loading...