Home Monden Claudia Puican a ajuns pe mâna medicilor. După vacanța din Zanzibar, artista...

Claudia Puican a ajuns pe mâna medicilor. După vacanța din Zanzibar, artista are mari probleme de sănătate: ”Deja mă sperie”

791
0
loading...

Se pare că ghinioanele se țin lanț de Claudia Puican. După ce la sfârșitul anului trecut iubitul ei a decis să mai amâne cererea în căsătorie, pe motiv că încă nu sunt pregătiți pentru marele eveniment, fiind la un pas de a se despărți, acum, după ce s-a bucurat de o vacanță de lux în Zamzibar, artista a ajuns pe mâna medicilor. Interpreta de muzică populară a crezut că ar putea fi însărcinată, însă adevărul este că are mari probleme de sănătate.

loading...
  • Claudia Puican are mari probleme de sănătate.
  • Artista a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

Claudia Puican a trecut de la agonie la extaz cât ai clipi, iar acum pare că nu mai găsește nicio ieșire din ceea ce pare a fi cea mai grea perioadă a vieții sale.

Iubita lui Armin Nicoară nu a intrat deloc bine în anul 2021, deși a crezut că ce a fost mai rău, adică amânarea logodnei, a trecut, iată că acum primește o altă lovitură.

Claudia Puican a ajuns pe mâna medicilor după vacanța din Zanzibar

Dacă în urmă cu două zile, alături de celebrul saxofonist și-a făcut apariția în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, spunând că nu se simte deloc bine de când s-a întors pe meleaguri românești, crezând că poate ar fi însărcinată, acum, tot pentru Antena Stars, blonda a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Celebra cântăreață se pare că nu și-a revenit absolut deloc, ba chiar, starea sa s-a agravat , ajungând pe mâna medicilor. Chiar și așa, după multe invetigații, vedeta spune că specialiștii nu au ajuns la nicio concluzie, urmând ca acum să își facă și mai multe analize pentru a afla ce se întâmplă, de fapt, cu ea.

Totodată, Claudia Puican, temătoare din fire, speră ca nu cumva să fi contactat vreo boală din Africa, acolo unde, așa cum spune chiar ea, sărăcia și condițiile deloc bune pun stăpânire pe teritoriu, acolo unde resorturile de lux nu se văd.

Astfel, în cadrul interviului oferit pentru Antena Stars, iubita lui Armin Nicoară spune că nu a apelat la un test anti-COVID-19, căci nu are niciun simptom specific, însă, ea crede că s-a întors din Zamzibar cu o enterocolită foarte gravă, care acum o ține la pat, căci amețeala și stările de rău nu o părăsesc absolut deloc.

”Nici acum nu mă simt bine. Medicii mi-au spus că nu știu ce am. De o săptămână mă doare burta, sunt amețită, nu știu ce să mai fac. Probabil de la alimentația din Africa, de când am ajuns acolo mi-a fost rău, iar când am ajuns acasă s-au agravat. Dar bine că s-a întâmplat acasă, nu acolo. Urmează să-mi fac niște analize detaliate pentru că deja mă sperie, mai ales căa asistenta mi-a zis că nu este în regulă să dureze atât. Poate am luat o bacterie de acolo, eu fiind mai sensibilă. Eu cred că am o enterocolită”, a spus Claudia Puican într-un interviu oferit pentru Antena Stars.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/claudia-puican-a-ajuns-pe-mana-medicilor-dupa-vacanta-din-zanzibar-artista-are-mari-probleme-de-sanatate-deja-ma-sperie-246874.html

loading...