Acasă AUTO CELE MAI BUNE MAȘINI SECOND HAND DE PE PIAȚĂ! CE MARCĂ TREBUIE...

CELE MAI BUNE MAȘINI SECOND HAND DE PE PIAȚĂ! CE MARCĂ TREBUIE SĂ ÎȚI CUMPERI PENTRU A STA FĂRĂ GRIJI

487
0

Studiile recente au arătat care sunt cele mai bune și indicate mărci de mașini la mâna a doua pe care oamenii le pot cumpăra. Clasamentul mașinilor second hand a fost făcut în urma analizei informațiilor furnizate de către mecanci, dar și de cumpărători.

RECLAMĂ

Studiul a fost realizat de cei de la J.D. Power și vine în ajutorul românilor care preferă mașinile deja rulate, datorită prețului mai accesibil. Au fost analizate atent informațiile furnizate de specialiști, dar și părerile posesorilor de astfel de autoturisme.

Așadar, în umra cercetărilor s-a descoperit ce topul celor mai fiabile mașini second hand de pe piață este dominat de cele construite în Asia. Confrom studiului, modelele cele mai bune sunt Hyundai și Kia, datorită faptului că funcționează foarte bine și după parcurgerea unui număr impresionant de kilometri. Cele două sunt urmate de Porsche, Ford și Chevrolet, spun cei de la J.D. Power.

La finalul topului se situează chiar mașinile preferate de români. Ultimele locuri sunt ocupate de Land Rover si Volvo. Același studiu mai precizează că mașinile second hand aduse din Marea Britanie trebuie evitate, la fel și cele decapotabile sau diesel, care au o vârstă mai mare de zece ani.

Sursa: cancan

RECLAMĂ
Articolul precedentREACȚIA LUI GEORGE BURCEA DUPĂ CE S-A SPUS CĂ DIVORȚEAZĂ DE ANDREEA BĂLAN: ”DE CE NU AȚI COMENTAT ATUNCI CÂND…”
Articolul următorPrimul caz de coronavirus în România, anunţat oficial de autorităţi