Acasă Monden „Cel mai deștept cedează! Nu ne-am certat niciodată.” Axinte a dezvăluit secretul...

„Cel mai deștept cedează! Nu ne-am certat niciodată.” Axinte a dezvăluit secretul unei căsnicii de durată

525
0

Axinte a vorbit despre secretul unei căsnicii de durată și cât de mult timp petrece alături de familie.

RECLAMĂ

Axinte este unui dintre cei mai cunsocuți și îndrăgiți actori de comedie din țară, care se bucură de o carieră înfloritoare și o familie frumoasă.

„Mai mult dorm cu șoferul decât cu nevastă-mea.” Cât de mult lipsește Axinte de acasă

Axinte   este implicat în foarte multe proiecte, astfel că este nevoit să facă mii de kilometri pe an și nu are timp de fiecare dată să petreacă mai multe momente alături de familie. În cadrul unui interviu, actorul a povestit despre soție.  „Nu prea stau pe acasă.

Mai mult dorm cu șoferul decât cu nevastă-mea. Fac 100.000 de km pe an pe mașină, cine o cumpără de la mine e dezastru. Am vrut să vând o mașină și avea doi ani, dar aveam 220.000 de km cu ea. „Câți ani are mașina?” „2 ani.” „E tânără.” Se uită și zice. „Domnul Axinte, toată lumea dă kilometrajul înapoi, dumneata l-ai dat înainte? Că prea mult ai făcut.”, a

povestit Axinte în cadrul unui interviu.

„Trebuie să vă înțelegeți că de-aia v-ați luat.” Care este secretul căsniciei lui Axinte

De 22 de ani, de când este cu soția lui, Axinte a dezvăluit că nu s-a certat niciodată cu ea, ba chiar că trebuie să știi când să te oprești și să cedezi în anumite situații.

Au împreună un fiu de 17 ani, care nu este atras de lumea actoriei, ci de informatică.  „Suntem de 22 de ani căsătoriți, nu ne-am certat niciodată. Dacă sunt mai mult timp plecat, când mă vede pe acasă, se bucură. M-am și îngrășat, dar am intrat la o cură și am dat 10 kg jos că a zis că nu mă mai primește în pat. E o dietă mai nouă pe piață. O zi bei doar apă, a doua zi trei mese, după o zi doar apă, următoarea trei mese. Trebuie să vă înțelegeți că de-aia v-ați luat. Vezi că el e mai căpos, lași de la tine. Cel mai deștept cedează.  Totul este o glumă. Nu, căsnicia nu este o glumă. Avem o familie frumoasă, un băiat care are 17 ani, cu informatica, n-are altă treabă. Chitara e plină de praf, glumele nu s-au prins de el.”, a mai spus Axinte.

sursa: https://www.kfetele.ro/cel-mai-destept-cedeaza-nu-ne-am-certat-niciodata-axinte-a-dezvaluit-secretul-unei-casnicii-de-durata-20382973?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/cel-mai-destept-cedeaza-nu-ne-am-certat-niciodata-axinte-a-dezvaluit-secretul-unei-casnicii-de-durata-20382973&fbclid=IwAR2FidNoqUc2fDQWrnqXAspRc4NSYq8zh7NtucLJFaBfNG5tEBYto2aDsIw

RECLAMĂ
Articolul precedentCine este Aurel Tămaș. „Nu am fost un tip căruia să nu îi placă școala, însă nici n-am iubit-o prea mult.
Articolul următorO Recunoști? Este Foarte Cunoscută Acum. Ce Sprâncene Avea! Cu Părul Foarte Lung, Brunetă, Nici Nu Zici Că-I Ea