Acasă Life Style Cea mai populară șoferiță de TIR din România face senzație și în...

Cea mai populară șoferiță de TIR din România face senzație și în costum de baie. „Doamne, că frumoasă-i camionista noastră” –»

759
0

Adriana Oltean este fără doar și poate cea mai cunoscută șoferiță de TIR din România, tânăra fiind celebră pe rețelele de socializare. Aceasta este originară din Bistrița-Năsăud și, alături de soțul ei, are propria firmă de transport marfă. Și totuși, inițial, Adriana Oltean ar fi trebuit să aibă altă carieră, deoarece ea este absolventă de școală sanitară.

RECLAMĂ

Adriana Oltean este o tânără şoferiţa de TIR din Bistrița-Năsăud care a cunoscut succesul pe TikTok. Cu toate că ar putea să-și construiască o carieră și în alt domeniu, ea spune că salariul ofertant de afară și pasiunea pentru această meserie o fac să uite de dorul de casă.

Adriana Oltean este cea mai cunoscută șoferiță de TIR din România

Adriana Oltean, în vârstă de 31 de ani, este din Bistrița-Năsăud și e căsătorită cu bărbatul vieții ei. Conduce camioane de la 23 de ani, deși la început s-a pregătit pentru un alt domeniu. Chiar dacă e departe de părinți și prieteni, nu i se face niciodată dor, pentru că e în permanentă legătură cu ei pe YouTube, Instagram și TikTok, unde postează clipuri din viața de zi cu zi.„Eu am urmat școala de asistent medical, nici prin cap nu-mi trecea că o să ajung să conduc camioane de mare tonaj. Acum sunt foarte fericită cu alegerea pe care am făcut-o, deoarece condusul mă relaxează”, spunea Adriana Oltean în urmă cu ceva timp.Însă Adriana nu e singură la părinți. Celebra șoferiță de tir mai are o soră, Alexandra, care și ea conduce camioane de 40 de tone. Urmând exemplul sorei sale, Alexandra a ajuns să străbată Spania în lung și în lat, ba chiar a devenit și ea foarte populară pe rețelele sociale.

Adriana Oltean face senzație în costum de baie

Fiind celebră în mediul online pentru meseria pe care o practică, Adriana a ajund să fie urmărită zilnic de milioane de oameni. Însă Adriana Oltean, cea mai populară șoferiță de TIR din România, surprinde și cu aparițiile ei în costum de baie.Deși e șoferiță pe camioane de mare tonaj, nu-și petrece toată viața în cabină. Adriana Oltean e pasionată de gătit, de sala de forță și de băi solare. Tânăra antreprenoare, care a reușit să fondeze propria firmă de transport de marfă, împreună cu soțul ei, și-a surprins admiratorii virtuali cu câteva fotografii de la plajă.

„Nu poți avea totul. Unde l-ai pune?”, a scris Adriana pe Instagram, în dreptul imaginilor.

Stabilită cu munca în Spania, românca a primit meaje de felicitare în mai toate limbile pământului.

„Doamne, că frumoasă-i camionista noastră”, a scris cineva pe rețeaua socială.

sursa:https://www.bzi.ro/adriana-oltean-cea-mai-cunoscuta-soferita-de-tir-din-romania-face-senzatie-la-plaja-cum-arata-in-costum-de-baie-4757657?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR0nUeFGOyLJsFPafB6SOs-G_uC28SIA_qI4ZlAET4EZOCN6jZIrmqOUa9w

RECLAMĂ
Articolul precedentCine mai apucă pensia în România şi cum poţi beneficia de banii acumulaţi la pensia privată?
Articolul următorCând era căsătorită cu Irinel Columbeanu, angajații îi făceau toate poftele Monicăi Gabor, fiind tratată mai ceva ca o prințesă. Acum e iubita unui bărbat putred de bogat, dar nu mai e ținută în puf ca la Izvorani. Un detaliu a atras atenția tuturor! Imaginile din interiorul vilei de lux în care locuiește Moni –»