Home STIRI SPORTIVE Ce țeapă uriașă voia Universitatea Craiova să îi dea lui Gigi Becali....

Ce țeapă uriașă voia Universitatea Craiova să îi dea lui Gigi Becali. „Andrei Vlad nu juca la noi! Îl vindeam în 2 zile!” Câți bani trebuia să primească Mihai Rotaru

115
0
loading...

Universitatea Craiova a fost la un pas să îi dea o țeapă de proporții lui Gigi Becali, iar acesta a fost motivul pentru care Mihai Rotaru a fost de acord ca Andrei Vlad să revină în Bănie.

loading...
loading...

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru ca să îl cumpere pe Andrei Vlad după eliminarea FCSB-ului din Conference League, iar partonul Universității Craiova a fost de acord să îi plătească 400.000 de euro afaceristului din Pipera deoarece avea un plan bine pus la punct.

Mihai Rotaru a dezvăluit că nu voia să îl cumpere pe Andrei Vlad de la FCSB ca să joace la Universitatea Craiova, ci că portarul urma să fie vândut de olteni cu 1,5 milioane de euro în străinătate.

Ce țeapă uriașă voia Universitatea Craiova să îi dea lui Gigi Becali

Mai mult, patronul Universității Craiova i-a taxat pe oficialii lui FCSB după ce s-au răzgândit și nu l-au mai lăsat pe goalkeeper să semneze cu formația pregătită de Laurențiu Reghecampf

„Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Nu i-a rugat nimeni pe cei de la FCSB să declare că îl dau înapoi, că au păcătuit. Ne-au sunat ca să le dăm 400.000 de euro, am zis că e ok. Nu îl luam ca să joaca le Craiova, ci să îl vindem direct. Era vorba de 1,5 milioane de euro. Vlad nu ajungea să joace la Universitatea Craiova, dar cei de la FCSB s-au răzgândit. Au zis că nu mai vrea jucătorul, am stabilit totul cu ei, dar cei de la FCSB au realizat că ei pot să îl vândă cu sume mai mici. Nu ne mai interesează.

Daca vor să își spele păcatele, atunci să ne dea diferența de 1,1 milioane și își spală păcatele. Suporterii vedeau această mutare foarte prost, noi aveam aceasta înțelegere cu cineva de afară. Nu venea să joace pentru că nu mai puteam să îl vindem. Suporterii puteau să stea liniștiți. El ar fi plecat în 3 zile. Ei nu au vrut să mai semneze acordul de transfer. Știam că s-au răzgândit, dar e urât că au făcut asta”, a spus Mihai Rotaru la Pro X.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ce-teapa-uriasa-voia-universitatea-craiova-sa-ii-dea-lui-gigi-becali-19304682?fbclid=IwAR2k7mL2jTiGZ-xNy1842w9VgmzVbtwKc–B88qB1_vx-_NnJuLKAXFVwDU

loading...
loading...