Home STIRI SPORTIVE Ce soţie are Lucian Sânmărtean!!! După ce s-a vindecat de cancer, Maria...

Ce soţie are Lucian Sânmărtean!!! După ce s-a vindecat de cancer, Maria a făcut senzaţie pe străzile din Bucureşti

1303
0
loading...

Lucian Sânmărtean nu are niciun motiv să se plângă! Deşi a rămas şomer, după despărţirea de Pandurii Târgu Jiu, fotbalistul în vârstă de 36 de ani se poate lăuda cu o familie minunată. Soţia sa, Maria, arată demenţial. Femeia a învins cancerul, iar acum este într-o formă de invidiat.

loading...
loading...

După o periadă în care a stat departe de ochii curioşilor, nevasta fotbalistului dorit de Dinamo a avut o apariţie de senzaţie. Recent, Maria a mers în oraş, iar paparazzi Spynews.ro au fost pe fază. Femeia a fost însoţită de Lucian, de fiica lor şi de părinţi. Îmbrăcată cu o haină elegantă şi cu pantaloni, femeia a făcut furori pe străzile Capitalei. Soţia “Magicianului” a făcut un popas, pentru o scurtă sesiune de shopping. În tot acest timp, Lucian a stat cuminte în maşină. Pentru ca timpul să treacă mai ușor, Sânmărtean a vorbit la telefon şi a mestecat de zor o gumă.

Apoi, Lucian Sânmărtean şi persoanele dragi din viaţa lui au mers la un magazin specializat în comercializarea mobilei de lux. Ca un adevărat gentleman, celebrul fotbalist şi-a prezentat soţia managerului firmei respective. Preţ de mai bine de o oră, Maria şi Lucian Sânmărtean au stat cu ochii ațintiți asupra obiectele din shop.

Sânmărtean şi compania au fost atât de absorbiţi de ceea ce au găsit în magazin, încât au pierdut noţiunea timpului. Deşi au intrat în stabiliment pe timp de zi, aceştia au părăsit locaţia la lăsarea serii.

Maria şi Lucian Sânmărtean şi-au unit destinele în 2010. Doi ani mai târziu, femeia a fost diagnosticată cu cancer. Ea a reuşit să învingă teribila boală, după o intervenţie chirurgicală şi nenumărate cure cu citostatice. În 2014, cancerul a recidivat, dar Maria nu s-a dat bătută şi a câştigat din nou lupta. sursa: spynews.ro

loading...
loading...