Acasă Monden Ce etnie are, de fapt, Mihaela Rădulescu. „Divei de la Monaco” i-a...

Ce etnie are, de fapt, Mihaela Rădulescu. „Divei de la Monaco” i-a fost mereu rușine să recunoască și chiar s-a dezis de asta –»

253
0

Mihaela Rădulescu, adevărul despre etnie. Divei de la Monaco îi este rușine să recunoască

RECLAMĂ

În ceea ce o privește pe Mihaela Rădulescu, circulă anumite informații cu privire la etnie și la rădăcinile acesteia. Oricum, numele de domnișoară al vedetei chiar face trimitere la etnia ei, probabil din această cauză dorind să scape de el. Nu în ultimul rând, Mihaela Rădulescu a avut și o relație cu un bărbat celebru care are origini asemănătoare.Considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, Mihaela Rădulescu (54 de ani) este cunoscută pentru aparițiile televizate, evenimentele mondene la care a participat, relațiile cu nume celebre, dar și pentru schimbările de înfățișare la care a apelat de-a lungul timpului. Însă, cu toate că nu prea mai are multe secrete, nu multă lume știe ce origini ar avea, de fapt, „diva de la Monaco”.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre etnie

Mihaela Rădulescu este, fără doar și poate una din cele mai apreciate și îndrăgite vedete de la noi din țară. Vedeta în vârstă de 54 de ani a reușit să atragă atenția atât prin aparițiile de la TV cât și prin relațiile amoroase pe care le-a avut, cea mai cunoscută fiind relației ei cu Ștefan Bănică Jr, deși povestea lor de dragoste nu a durat mult, astfel că după doi ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. De asemenea, timp de patru ani, a format un cuplu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008.

Ulterior, a avut o relație cu Dani Oțil, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, sportiv cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012. Se poate spune că Mihaela Rădulescu este o femeie realizată din toate punctele de vedere, însă viața a pus-o de multe ori la încercare.

Cunoscută drept „diva de la Monaco”, vedeta se numără printre cele mai atrăgătoare prezentatoare din showbiz. Mihaela Rădulescu a plecat din orașul natal, Piatra Neamț, în 1990, pentru a deveni celebră. Ce mulți nu știu, însă, este faptul că vedeta ar avea etnie romă. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, ea a fost implicată într-un scandal cu un admirator de al său de pe reţelele de socializare, pe care l-a jignit spunând că este rom, potrivit okmagazine.ro. Însă, multă lume susține că i-ar fi rușine să recunoască.

I-a fost rușine de numele de domnișoară

Înainte să devină mireasă pentru prima dată, pe „diva de la Monaco” o chema … Mihaela Țiganu. Astfel, la căsătorie ea a luat numele primului soț, pe care l-a păstrat pentru totdeauna. Mihaela a fost la un pas să-şi piardă „numele de scenă” după ce fostul soţ a chemat-o în instanţă să prezinte documentele care au stat la baza păstrării numelui de familie dobândit prin căsătoria cu el.

Bogdan Rădulescu şi Mihaela Țiganu s-au căsătorit pe 4 decembrie 1988 şi s-au despărţit după mai puţin de un an de căsnicie. Fostul soţ al divei a dezvăluit la un moment dat că Mihaela l-a înşelat cu un dansator de la Casa Studenţilor, pe vremea când se înscrisese în trupa de dans sportiv a Brânduşei Novac.

SURSA:https://www.bzi.ro/mihaela-radulescu-adevarul-despre-etnie-divei-de-la-monaco-ii-este-rusine-sa-recunoasca-4915179?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3LKh2cYhIlgiUCl5Bvnn3IDFy5OabwBzz7Ubx-ZPSAjGVqpG0yNK0K_dc_aem_AWsg1O1yA4AymGC0pJxdY57zPjd15l8iBuR8j9KhHKO-g2zP3O3ENKVcx9KOD6y98SLa_3tk9QKD9kCIzdoYiRCi

RECLAMĂ
Articolul precedent„Am trei fiice și am devenit bunică la 33 de ani”. Rusoaica sexy pe care e greu să o crezi când îi vezi pozele de familie pe Instagram
Articolul următorCătălin Cazacu nu a mai putut să tacă, la un an de la despărțirea de Ramona Olaru: „Eu am filmarea în telefon”. Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce și-au spus ”adio” definitiv