Acasă Stiri Caz macabru în Giurgiu! O femeie a fost ucisă și incendiată, apoi...

Caz macabru în Giurgiu! O femeie a fost ucisă și incendiată, apoi aruncată într-o valiză pe un câmp!

629
0

Un caz macabru a fost descoperit noaptea trecută pe un câmp din Giurgiu. O femeie a fost găsită într-o valiză aruncată pe un câmp și carbonizată pe toată suprafața corpului! 

RECLAMĂ
  • Femeie ucisă și incendiată în Giurgiu!
  • A fost găsită într-o valiză!

Noaptea trecută, polițiștii din localitatea Ghimpați din județul Giurgiu, au fost sesizați de către o persoană că un incendiu puternic are loc pe un câmp din apropiere.

La fața locului au intervenit la scurt timp mai multe echipaje de intervenție, iar atunci s-a observat cadavrul unei persoane ucise care se afla într-o valiză cuprinsă de flăcări.

Imediat a ajuns și un procuror la fața locului, dar și medicina legală care au constatat că femeia fusese ucisă, după care băgată în valiza care se afla în flăcări, cel mai probabil pentru a nu fi găsită niciodată!

Femeia era ucisă și incendiată pe toată suprafața corpului

Potrivit Medicinei Legale, trupul femeii era carbonizat într-o proporție de 90 % din suprafața corpului și se pare că este vorba despre o persoană foarte tânără.

Trupul fără viață și aflat în descompunere a fost luat și urmează să se stabilească cu exactitate data aproximativă când a avut loc oribila crimă.

Nu se cunosc momentan mai multe detalii despre acest caz, însă ancheta a fost preluată și de criminaliștii din București care au intervenit pentru a acorda sprijin de specialitate!

Criminalul nu a fost găsit!

Polițiștii au început o anchetă și încearcă să-i dea de urmă persoanei care a recurs la fapta îngrozitoare. Potrivit primelor informații, agresorul ar fi încercat să scape de femeie, după ce a ucis-o, alegând astfel varianta de a o incendia pentru ca nimeni să nu o mai găsească niciodată!

Din nefericire pentru el, focul a fost văzut la timp, iar trupul fără viață a fost găsit la timp!

sursa: spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCrimă înfiorătoare la Piatra Neamț! Noi detalii în cazul bătrânului care și-a ucis fiul cu sânge rece și i-a aruncat trupul, pe bucăți, în apele Siretului
Articolul următorCoronavirus: Cele 10 județe cu cea mai mare rată de infectare