Home Uncategorized Catanga, in genunchi intr-un restaurant! Vezi ce show a facut solista intr-un...

Catanga, in genunchi intr-un restaurant! Vezi ce show a facut solista intr-un local din Capitala!

589
0
loading...

Cornelia Catanga este una dintre cantaretele de muzica lautareasca indragite de public datorita show-ului pe care-l face. Zilele trecute, solista a ridicat in picioare zeci de oameni in timpul spectacolului!
De Sfantul Stefan, Cornelia Catanga a fost invitata sa intretina atmosfera la un restaurant renumit din centrul Capitalei. Ca niciodata, Cornelia Catanga a lasat publicul cu gura cascata! Artista mai avea putin si se tolanea de-a dreptul!

loading...
loading...

Rochita cu mult sclipici, la care a asortat o palarie la fel de stralucitoare si cizme negre pana peste genunchi. Asa si-a facut Cornelia Catanga aparitia pe scena.
Pa parcursul spectacolului, cantareata de muzica lautareasca a invitat toate persoanele la dans, le-a cantat la mese, ei i-au umplut buzunarele cu bani, insa momentul culminant al serii a fost altul! Catanga a renuntat la palarie, si-a desfacut parul, si-a scos o esarfa lunga pe care a folosit-o pe post de fusta si a inceput sa danseze din buric. La un moment dat chiar s-a asezat in genunchi in mijlocul ringului de dans, iar cateva persoane au dansat in hora in jurul ei.
Catanga si instrumentistii au incins atmosfera pana in zori si le-au cantat sarbatoritilor “La multi ani!”.

sursa: http://www.wowbiz.ro/

loading...
loading...