Acasă Monden Cât te costă să dormi în patul Biancăi Drăgușanu al apartamentului din...

Cât te costă să dormi în patul Biancăi Drăgușanu al apartamentului din Dubai! Ce sumă trebuie să plătești pentru doar o noapte de cazare

283
0

Bianca Drăgușanu și-a achiziționat un apartament de lux în inima Dubaiului, însă stați liniștiți, căci vedeta nu se va muta din România, cel puțin în acest moment, dar cine știe ce-i rezervă viitorul. Blondina a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că și-a dorit foarte mult o locuință pe tărâmul milionarilor, iar acum visul i s-a îndeplinit. În perioada în care nu va fi în Dubai, apartamentul va fi dat în chirie. Iată ce sumă trebuie să plătească pe noapte viitorii clienți pentru a dormi în patul vedetei.În ultima perioadă multe vedete de la noi au ales să investească sume mari de bani în imobile de lux din Dubai, căci Emiratele Arabe Unite se află pe lista celor mai sigure țări din lume, de altfel și una dintre cele mai populate. Ei bine, Biana Drăgușanu a mers de zeci de ori în orașul tuturor posibilităților, iar de curând a decis și ea că e timpul să-și ia o casă acolo.

RECLAMĂ

Cât te costă să dormi în patul Biancăi Drăgușanu! Vedeta își închiriază apartamentul din Dubai

Mai precis, blondina a investit o avere într-un apartament de lux: cu două camere, living și dormitor, baie cu cadă și bucătărie open-space, dar pe care nu l-a văzut niciodată. Ea ne-a precizat că urmează că în scurt timp să plece în Dubai să vadă pe ce a dat suma uriașă de bani și să profite de propria ei locuință.

”Săptămâna viitoare ar trebui să merg să văd apartamentul pe care mi l-am luat în Dubai în urmă cu un an, este gata, la cheie și eu încă nu m-am dus să-l văd. Îmi doresc foarte mult să ajung în Dubai să-mi văd casa”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Nu vă gândiți că a noastră Bianca Drăgușanu va pleca definitiv din țară, cel puțin momentan nu, însă va petrece scurte perioade în vacanțe în Dubai fără a mai fi nevoită să stea la hotel, ci de acum în propriul ei apartament.

În timpul în care nu va fi în Emirate, ea va închiria imobilul. Cei care vor să se cazeze în apartamentul Biancăi Drăgușanu trebuie să fie pregătiți din timp, căci prețul pe o noapte de cazare nu va fi mic. Câteva sute de euro vor trebui să scoată din buzunar.

”Bineînțeles că o să-l închiriez, ce rost are să-l țin degeaba când el poate să producă niște bani și să-mi scot investiția cumva. El este un apartament într-un hotel practic, care urmează să fie dat în închiriere în sistem Airbnb.
Sinceră să fiu la ora asta, nu știu să spun. O noapte de cazare probabil va fi câteva sute de euro”, ne-a mai zis Bianca Drăgușanu.

La ce sumă se ridică toată investiția

Apartamentul din Dubai pe care Bianca Drăgușanu și l-a cumpărat a costat 450.000 de euro în momentul în care era în fază de proiect, însă acum, după ce au fost finalizat prețul se ridică la cel puțin 550.000 de euro, după cum ne-a mai declarat vedeta.

”Tot apartamentul a costat 450.000 de euro, dar valoarea lui va crește. Atât am plătit eu în momentul în care era în faza de proiect. Acum este gata și bineînțeles că finalizat valoarea lui este mult mai mare, sigur cu 100.000 de euro în plus față de cât am plătit pe el”, a mai zis Bianca Drăgușanu

Vedeta și-a achiziționat locuința cu ajutorul lui Mircea Brânzei, soțul Denisei Tănase, cel care deține acolo o agenție de imobiliare și în care Bianca Drăgușanu a avut mare încredere

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-cat-te-costa-sa-dormi-in-patul-biancai-dragusanu-al-apartamentului-din-dubai-ce-suma-trebuie-sa-platesti-pentru-doar-o-noapte-de-cazare-video-321156.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDeclarația bărbatului care a sechestrat-o și violat-o timp de 6 zile pe fata de 13 ani din Sighetu Marmației: „Nu am ştiut că e dispărută”
Articolul următorBanc: „Ești cea mai frumoasă de pe planetă”. Gluma care te va face să râzi fără oprire