Home Monden Carmen de la Sălciua, făcută praf din cauza relației cu Culiță Sterp!...

Carmen de la Sălciua, făcută praf din cauza relației cu Culiță Sterp! „Sunt dezamagită, sincer, de amândoi”

223
0
loading...

Fanii s-au supărat pe Carmen de la Sălciua și pe Culiță Sterp. Cei doi foști soți nu au dat încă detalii despre relația lor.

loading...
loading...

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicii de petrecere din România. Când au anunțat divorțul, fanii celor doi artiști au fost devastați de veste. La un an de la scandalul ruiaș în care au fost implicați, cei doi foști soți au îngropat securea războiului și s-au împăcat.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au apărut împerună în câteva fotografii și chiar în videoclipuri, însă nu au oferit încă declarații despre relația lor. Unii fani cred că cei doi prtagoniști nu mai sunt împreună sau că împăcarea lor a fost doar pentru clipurile muzicale în care au apărut.

Carmen de la Sălciua, făcută praf de fani din cauza relației cu Culiță Sterp!

„Întrebarea aceasta este pe buzele tuturor. Mai ești împreuna cu Culiță Sterp? 😍De dragul fanilor, cei care vă iubim și vă susținem, ar fi drăguț sa ne răspundeți 😕. Noi stăm tot timpul cu ochii pe ei, like-uri la poze, la melodii, la tot și măcar un răspuns meritam”, i-a transmis o tânără lui Carmen de la Sălciua, în dreptul unei fotografii.

„In orice caz sunt dezamagita de atitudinea asta pentru ca toată lumea întreabă același lucru, dar nici nu raspunde. Așa că, de acum înainte, eu nu o sa mai răspund la toate cererile astea să le susțin melodiile in topuri și așa mai departe. Treaba lor, eu personal nu am sa îi mai urmăresc. (…) De ce nu răspunde nimeni? Sunt dezamagita sincer de amândoi in momentul de fata”, a spus aceeași urmăritoare. Mai mulți admiratori au cuplului format din Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp i-au dat dreptate. 

Sursa: wowbiz

loading...
loading...