Acasă STIRI SPORTIVE Care sunt cele două transferuri anunțate de Marcel Popescu!

Care sunt cele două transferuri anunțate de Marcel Popescu!

830
0

Un fundaș central și un mjlocaș sunt în drum spre Craiova! Cine iese din primul 11, cine părăsește echipa și care sunt cei mai potriviți fotbaliști pentru a completa lotul alb-albaștrilor!
Cel mai probabil, o bună parte a iubitorilor de fotbal a jucat Fotbal Manager, iar 3 minute le propune cititorilor să fie căutători de talente pentru o zi sau chiar până în turul doi preliminar al Europa League. Dacă ai fi manager la Universitatea Craiova, ce fotbaliști ai alege pentru cele două posturi? Comentăm împreună pe Facebook!

RECLAMĂ

Marcel Popescu a anunțat că trupa din Bănie va mai transfera doi jucători, pe posturi: un fundaș central și un mijlocaș central. La capitolul fundași centrali, Craiova îi are pe Tiago, Acka, Kelic și Gardoș, proaspăt reprimit în lot, iar venirea unui nou fotbalist lasă loc doar pentru unul dintre cei patru. Desigur, în cazul în care nu este adus de umplutură. Cât despre mijlocașul central, situația este destul de simplă. Mateiu, Qaka și Cicâldău sunt cei trei pioni principali de la mijlocul terenului și pot fi completați de Ivanov. În sistemul echipei lui Papură, Ivanov poate fi și el încadrat la capitolul mijlocași centrali. Posibila vânzare a lui Cicâldău i-a pus în gardă pe oficialii alb-albaștrilor, care, cel mai probabil, se orientează spre un înlocuitor.

„Dorim să ne autodepășim atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. Vor urma încă două transferuri, un fundaș central și un mijlocaș central. Vrem să creștem calitatea lotului, asa că, din turul doi Europa League, lista de jucători poate să se mărească cu încă două nume importante”, a delcarat Marcel Popescu.

Dacă ai fi manager la Universitatea Craiova, ce fotbaliști ai alege pentru cele două posturi? Lasă un comentariu la articolul postat pe Facebook și la finalul campaniei de transferuri vezi dacă ai avut dreptate.

Sursa: 3minute

RECLAMĂ
Articolul precedentONU: Un dezastru climatic afectează planeta în fiecare săptămână
Articolul următorVIDEO | Dezastru la Teasc: toţi porcii din comună sunt eutanasiaţi