Home Monden Care este numele complet al lui Armin Nicoară, artistul care face furori...

Care este numele complet al lui Armin Nicoară, artistul care face furori alături de Vlăduța Lupău. Puțini sunt cei care știu!

9438
0
loading...

Are 24 de ani, este talentat, ambițios și foarte iubit de public! Alături de Vlăduța Lupău, dar și de alți artiști face furori la evenimente și pe Youtube, iar cererile pentru el nu încetează să apară. Nu v-ați prins despre cine e vorba? Ei bine, de Armin Nicoară!

loading...
loading...

Armin Nicoară, artistul care face furori alături de Vlăduța Lupău și de alți cântăreți de la noi a devenit extrem de iubit atât în mediul online, dar și în viața reală, căci cererile pentru evenimente se înmulțesc de la o zi la alta.

Cu safoxonul lui face show de show, dar cu toate acestea, Armin Nicoară este un personaj extrem de discret în ceea ce privește viața lui personală. 

V-ați întrebat vreodată care este numele complet al cântărețului care rupe Youtube-ul în două? Ei bine, vă spunem noi. Numele din buletin, complet, al lui Armin Nicoară este Armin Rusalin Nicoară, lucru neștiut de către fanii saxofonistului. 

La prima vedere nu ai spune că Armin Nicoară a ajuns la vârsta majoratului. Micuț, slăbuț și elegant, saxofonistul îți dă impresia, mai degrabă, că urmează să-și schimbe buletinul pentru prima dată, dar nu este așa!

Armin Nicoară are nici mai mult, nici mai puțin de 24 de ani. Da, ați auzit bine! Mai mult, artistul a povestit despre alte lucruri interesante, într-un interviu acordat pentru gazetamuzicantilor.ro.

“După vârsta de 18 ani când am terminat școala nu știam ce să fac, fotbal sau muzică. Atunci fratele meu mai mare, Armando Nicoară, care e tot odată și impresarul meu, m-a luat și m-a dus la un elev de-a lui taicămiu să învăț să cânt la saxofon. Am reușit să învăț să cânt câteva returnele și atunci fratele meu și-a dorit foarte mult să fac un program alături de tatăl meu, special pentru nunta lui. De atunci pot să spun că viața mea s-a schimbat radical, atunci a început totul pentru mine”, spunea Armin Nicoară recent, pentru gazetamuzicantilor.ro.

Sursa: spynews

loading...
loading...