Acasă STIRI SPORTIVE Care ar putea fi surpriza lui Laurențiu Reghecampf pentru derby-ul cu FCSB...

Care ar putea fi surpriza lui Laurențiu Reghecampf pentru derby-ul cu FCSB » Jucătorul se află în fața unei cifre speciale și poate profita de deciziile de ultimă oră ale antrenorului

309
0

Elvir Koljic (28 de ani), atacantul de la Universitatea Craiova, ar putea bifa contra lui FCSB meciul 100 în Liga 1. Laurențiu Reghecampf i-a lăsat acasă pe contracandidatul pe post, Jovan Markovic, și pe George Cîmpanu, urmare a evoluțiilor modeste cu Farul Constanța (0-2).Laurențiu Reghecampf vrea să vadă în meciul cu FCSB, de sâmbătă, o schimbare de atitudine la jucătorii săi, după eșecul fără drept de apel suferit etapa trecută, în fața Farului (0-2). Și a insistat că are nevoie „de bărbați care să intre în luptă. Vom încerca să alcătuim o echipă care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă față unui stadion arhiplin, așa cum va fi în Ghencea”.

RECLAMĂ

Elvir Koljic poate profita de decizia lui Laurențiu Reghecampf de a-i lăsa acasă pe Jovan Markovic și George Cîmpanu

Unul ar putea fi Elvir Koljic. Mai ales după ce, potrivit fanatik.ro, Laurențiu Reghecampf a decis să-i lase acasă pe contracandidatul pe post, Jovan Markovic, și pe George Câmpanu, modești la Constanța.„Dragonul”, cum nu întâmplător îi zic oltenii, se află în fața meciului cu numărul 100 în Liga 1. În cele 99 de până acum a marcat 33 de goluri, iar FCSB se află printre adversarii săi favoriți. De fapt, al treilea, după CFR Cluj și Farul. Din 2018, de când e la Universitatea Craiova, „vârful” bosniac a jucat împotriva echipei lui Gigi Becali de 12 ori. Bilanț: 3 victorii, 3 remize și 6 eșecuri, două goluri marcate și un assist.

Elvir Koljic a jucat doar 12 minute în sezonul 2023/2024 de Superliga

Elvir Koljic n-a bifat decât 12 minute în actualul sezon, după ce s-a accidentat în prima etapă, cu Dinamo (2-0). 

„Elvir are o problemă la genunchi. Am vrut să-l introduc la pauză. Acum s-a întâmplat, nu a lipsit la niciun antrenament. Îmi pare foarte rău, sper să nu fie ceva grav. A simțit o durere destul de mare”, dezvăluia fostul antrenor al oltenilor, Eugen Neagoe, la finele partidei de pe „Arcul de Triumf”.

Laurențiu Reghecampf pregătește schimbări în primul unsprezece la Universitatea Craiova

Problema „la genunchi” s-a dovedit, de fapt, o ruptură musculară. Între timp, bosniacul s-a refăcut, iar Reghecampf l-a introdus runda trecută, cu Farul (0-2), în minutul 78. 

Deranjat de maniera în care s-a pierdut, „nu i-am recunoscut pe mulți dintre jucătorii noștri”, antrenorul a lăsat de înțeles că va face modificări în primul unsprezece și asta ar putea fi șansa lui Elvir cu FCSB: „Întotdeauna veți vedea în teren fotbaliștii care se pregătesc cel mai bine în săptămâna premergătoare meciului. Își doresc enorm să joace și arată acest lucru în antrenamente și atunci când intră de pe bancă”.

Ultima oară când a evoluat împotriva roș-albastrilor, în aprilie 2023, în play-off, Koljic a fost introdus la pauză și a marcat, din penalty, golul oltenilor în prelungirile meciului pierdut cu scorul de 2-1.

Echipa probabilă Universitatea Craiova cu FCSB

L. Popescu – Vlădoiu,  Zajkov, Screciu, Bancu – A. Crețu, Mateiu – Baiaram, Mitriță, A. Ivan – Koljic

SURSA:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/laurentiu-reghecampf-fcsb-universitatea-craiova-superliga-709785.html

RECLAMĂ
Articolul precedentTrenul care a luat foc în Oradea mai avea de parcurs doar 4 km până la destinație. Garnitura de tren are peste de 90 de ani
Articolul următorEchipa probabilă Universitatea Craiova cu FCSB