Acasă Monden Cântărețul în sutană Pomohaci a păcătuit din nou la volan / A...

Cântărețul în sutană Pomohaci a păcătuit din nou la volan / A cerut mântuire de la tribunal

362
0

În timp ce așteaptă verdictul într-un alt dosar în care a cerut anularea unei amenzi, răspopitul Cristian Pomohaci a păcătuit din nou la volan și a solicitat clemență din partea instanței.

RECLAMĂ

Fostul preot Cristian Pomohaci, care a fost dat afară din Biserica Ortodoxă Română după ce a fost înregistrat în timp ce îi făcea propuneri indecente unui minor, a călcat din nou strâmb, la volan. Cântărețul, care a deschis mai multe procese pentru anularea unor amenzi, iar în unul dintre ele așteaptă verdictul, a fost din nou sancționat de polițiști.

Și, ca și în celelalte cazuri, a depus o plângere la judecătorie, solicitând milă din partea magistraților. Conform portalului instanțelor de judecată, cea mai recentă amendă a fost primită de Pomohaci luna aceasta, pe raza județului Cluj, iar cum fostul preot abia a intodus acțiunea în instanță, data primului termen nu a fost încă stabilită.

Cristian Pomohaci a deschis, în ultima perioadă, mai multe procese similare, iar în unele dintre ele instanța a decis anularea sancțiunilor. „Admite plângerea contravenţională formulată de petentul P.C.D., în contradictoriu cu intimatul I.P.J. BN. Anulează procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBNX, nr. 0193408, încheiat la data de 17.06.2020. Înlătură sancţiunile aplicate prin procesul-verbal anulat, respectiv sancţiunea principală a amenzii contravenţionale în cuantum de 1.305 lei şi sancţiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Bistrița”, este una dintre hotărâri.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cantaretul-in-sutana-pomohaci-a-pacatuit-din-nou-la-volan-a-cerut-mantuire-de-la-tribunal-332069.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPODCAST: Altă-ntrebare la TVF Oltenia : cine este omul care atacă AUR cu portavocea?
Articolul următorManelistul Liviu Guță, dat dispărut de colegi! De mai bine de un an nu s-a mai știut nimic de el. Artiștii au făcut apel public