Acasă Monden Cântăreț din Târgu Jiu care a combinat mireasa! S-a iubit cu femeia...

Cântăreț din Târgu Jiu care a combinat mireasa! S-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă

457
0

Cântărețul Mihai Priescu din Târgu Jiu i-a căzut cu tronc miresei. Femeia a insistat să-i cânte la nuntă, dar nu pentru vocea sa. Ce a urmat după eveniment este o poveste demnă de un scenariu de film.

RECLAMĂ

Dar până să fie ecranizată, artistul a pus totul pe foaie și a făcut o piesă. Melodia face deja furori pe internet.

„Cântam la un restaurant împreună cu orchestra mea. Într-una din seri vine un domn la mine și mă întreabă dacă pot să vin pentru câteva minute la masă lui, el fiind în compania unei femei.

M-am dus și îmi zice: ‘Știi ceva ,Mihai??! Noi urmează să avem cununia civilă și ne-ar plăcea tare mult că tu să ne cânți. Bine, soția mea este cea care insistă și mai mult pentru că te place foarte mult’. Acum eu îi zic: ‘Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Mă bucur că va place mult muzică mea’.

Iar el îmi zice: ‘Nu numai muzică ta, ei îi place de ține’. M-am înroșit puțin. Eram pus totuși într-o situație delicată. Practic “Perechea altuia” îmi făcea mici aprecieri separat de viată muzicală. Am încercat să duc acest subiect spre o glumă, chiar dacă de partea cealaltă se pare că nu era o glumă”,  a spus artistul pentru fanatik.ro

Mihai Priescu nu se aștepta ca peste o vreme să fie căutat de mireasă. „În fine, a trecut ceva timp. Am fost la acel eveniment. Totul a fost la superlativ. Nu au mai fost acele glume vis a vis de aprecieri personale.

Dar peste ceva timp relația lor s-a destrămat și am început să fiu căutat de acea persoană. Eu eram singur, ea la fel. Și am început o relație de prietenie mai apropiată, care pentru o perioada destul de scurtă a fost destul de apropiată. Viața este cu surprize!”, a povestit fără perdea cântărețul celebru.

sursa: https://www.asingorj.ro/cantaret-din-targu-jiu-care-a-combinat-mireasa-s-a-iubit-cu-femeia-careia-i-a-cantat-la-nunta/

RECLAMĂ
Articolul precedentConfidentul lui Vali Vijelie, dezvăluiri din relația cântărețului cu soția lui. S-au împăcat sau nu cei doi: „Vine liniștea…”
Articolul următor„Am trei fiice și am devenit bunică la 33 de ani”. Rusoaica sexy pe care e greu să o crezi când îi vezi pozele de familie pe Instagram