Acasă Uncategorized Cântăreţ de muzică populară, păcălit de fosta iubită. L-a lăsat fără 100...

Cântăreţ de muzică populară, păcălit de fosta iubită. L-a lăsat fără 100 de milioane

1446
0

A avut încredere oarbă în iubita lui, dar ea l-a trădat și i-a furat banii. Așa s-a sfârșit povestea de dragoste dintre cântăreții de muzică populară Simion Pop și Ana Hossu. Cei doi erau împreună de doi ani, dar relația lor s-a terminat după ce Simion a acuzat-o pe Ana că i-ar fi golit contul și ar fi dispărut cu banii lui. De cealaltă parte, Ana Hossu spune că este vorba despre o datorie mai veche pe care Simion o avea faţă de ea.

RECLAMĂ

Deși a fost dintotdeauna un bărbat cu lipici la femei, interpretul Simion Pop (74 de ani) pare să nu aibă, totuși, noroc în dragoste. Relația lui cu solista Anna Hossu (60 de ani) s-a terminat prost. Pop se plânge că aceasta ar fi profitat de încrederea pe care a avut-o în ea și i-a furat toți banii puși deoparte pentru zile negre: 9700 de lei.

Cântărețul, care urmează să fie operat pe cord deschis, a stat internat în spital câteva zile. Pentru că avea nevoie de bani, Simion Pop ar fi rugat-o pe Ana Hossu să-i retragă din cont 5000 de lei, făcându-i împuternicire ca să poată retrage banii de la bancă.

„Aveam 9.700 de lei, iar ea mi-a lichidat tot contul. Eu i-am spus să scoată 5.000 de lei și apoi să mi-i aducă la spital. Ea stând la Baia Mare, i-am zis să rămână în București, ca să aibă grijă de mine după operație”, ne-a povestit Simion Pop.

Acesta susține că, după ce a pus mâna pe bani, Ana Hossu nu a mai fost de găsit. „Nu-mi mai răspunde nici la telefoane, nici la sms-uri. I-am rugat pe niște prieteni s-o caute acasă, la Baia Mare, i-au bătut în ușă, dar ea nu a răspuns”, s-a mai plâns cântărețul de muzică populară, care crede că fosta lui iubită a recurs la acest gest de neînțeles din gelozie.

„Este geloasă. A făcut-o din invidie, pentru că la București locuiesc cu Marieta, fosta mea iubită. Eu îi promisesm că de ziua ei, pe 14 martie, mă întorc la Baia Mare. Eu sunt om de omenie, am avut încredere totală în ea”, ne-a mai mărturisit solisul, care crede că banii lui au ajuns în Italia, la băieții Anei Hossu.

„Are trei feciori în Italia și ăia nu au bani de chirie. Și în vara trecută, mi-a scos de pe card 3900 de lei și nu știu ce a făcut cu ei, cred că le-a dat tot lor banii, că doar nu putea să coste atât mâncarea pe care o cumpăra în casă”, și-a mai acuzat Simion Pop fosta concubină.

De cealaltă parte, Ana Hossu se apără și aruncă vorbe grele asupra lui. „Este nebun și șantajist. I-am dat 14.000 de lei și nu mi i-a mai dat înapoi. Este un moș ticălos, un escroc care trăgea cu ochiul la fete tinere în pezența mea. Ce-i trebuie lui femei tinere la 75 de ani? Un curvar”, ne-a spus solista Ana Hossu.

Şi-au declarat iubirea în direct la tv

În vara anului trecut, Simion Pop a fost implicat într-un triunghi amoros. Iubirea lui era disputată de două femei: interpreta de muzică populară Ana Hossu şi fosta balerină Marieta Poenaru (77 de ani). Ambele susţineau că sunt iubitele oficiale ale cântăreţului. Bărbatul a făcut, însă, lumină în această poveste de dragoste întortocheată la emisiunea „Happy Hour”. Simion Pop şi-a asumat relaţia cu Ana Hossu şi a repudiat-o pe Marieta.

El a povestit că Marieta i-a fost iubită 10 ani, dar că între ei nu mai există nimic decât o simplă amiciţie chiar dacă locuiesc în continuare împreună atunci când el vine la Bucureşti. Ba mai mult, cântăreţul de muzică populară a dat de înţeles că fosta balerină Marieta Poenaru îl hărţuieşte şi nu se poate împăca cu ideea că  nu mai sunt un cuplu. Pop a fost categoric la acea vreme: el a dat de înţeles că singura femeie pe care o iubeşte este Ana Hossu, cea cu care acum este la cuţite.

 

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentPovestea tristă a unui bătrân din Gorj. Primeşte o pensie de 5 lei, după ce a muncit o viaţă
Articolul următorPREMIERA ANSAMBLULUI FOLCLORIC “MARIA TĂNASE” “HAI LA HORA OLTENESCĂ”