Acasă Monden Cântăreaţa de muzică populară care a apărut AŞA la o nuntă! Fanii...

Cântăreaţa de muzică populară care a apărut AŞA la o nuntă! Fanii nu s-au …

596
0

Maria Constantin, apariţie de vis la o nuntă. Ce i-au spus fanii cântăreţei de muzică populară, nu s-au putut abţine

RECLAMĂ

Maria Constantin a avut o apariție de vis la o nuntă. Fanii ei au reacționat imediat pe rețelele sociale. Artista a participat la eveniment la invitația lui Ionuț Dolănescu, după cum a menționat pe Instagram, unde urmăritorii săi au avut numai cuvinte de laudă atât în ce privește ținuta, cât și actul artistic.

Maria Constantin, apariție de vis la o nuntă cu ștaif

Maria Constantin a avut o apariție de vis la o nuntă, la invitația lui Ionuț Dolănescu. Îmbrăcată în costum popular, aceasta a interpretat un cântec chiar din repertoriul marii artiste, Maria Ciobanu.

„Am fost invitată să cânt cu drag de Nașul Ionut Dolănescu, la cea mai frumoasa nunta❤️”, a scris Maria Constantin în descrierea video-ului postat pe Instagram, în care se poate remarca și prezența lui Ionuț Dolănescu.

Fanii i-au scris pe Instagram și i-au lăudat ținuta și prestația muzicală:

„Frumoasă și talentată! Succes pe mai departe!”, Această performanță este una dintre cele mai bune de până acum👍, „Super interpretare …felicitări Maria❤️”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de urmăritorii săi.

Maria Constantin: „În sfârșit pot să spun că sunt fericită”

Maria Constantin este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Recent, aceasta s-a căsătorit a treia oară și a vorbit deschis despre posibilitatea unei sarcini. Artista a declarat că ea și soțul ei, Robert, își doresc un copil, însă susține că anumite probleme de sănătate ar putea face ca acest lucru să întârzie.

„Nu e ceva neapărat pentru noi. Da, ne dorim, dar având în vedere că eu și prima dată când am rămas însărcinată am luat o mulțime de tratamente și știu că am ceva probleme, dar nu știu dacă vor fi vreodată rezolvate. Cumva, nu mai sper la lucrul acesta. Dacă este să se întâmple și Dumnezeu ne oferă această bucurie, se întâmplă și o să îi mulțumim din suflet.

Dacă nu se întâmplă, oricum noi avem minunile din viața noastră, atât eu, cât și Robert, iar noi suntem fericiți. Ce-i drept, Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că în sfârșit pot să spun că sunt fericită și nu îmi doresc să se termine fericirea asta niciodată.”, a mărturisit Maria Constantin, conform Wowbiz.

Recent, artista s-a căsătorit a treia oară cu Robert Stoica. Ea a povestit că nu a ținut toate tradițiile românești la nuntă, astfel că nu s-a furat mireasa și nici nu au avut dansul mirilor. Artista a motivat aceste gesturi menționând că nu și-a dorit să iasă cu nimic în evidență.

sursa: https://playtech.ro/stiri/poze/maria-constantin-aparitie-de-vis-la-o-nunta-ce-i-au-spus-fanii-cantaretei-de-muzica-populara-nu-s-au-putut-abtine-771650?pic=14

RECLAMĂ
Articolul precedentUn şofer de 19 ani drogat la volan şi-a ucis mama într-un accident cumplit
Articolul următor„Soția mea m-a ținut prizonier timp de patru ani și a avut o aventură cu îngrijitorul meu” Drama acestui bărbat a uimit o lume întreagă