Acasă Life Style Câinele mulţumeşte pentru că a fost salvat şi noua sa proprietară începe...

Câinele mulţumeşte pentru că a fost salvat şi noua sa proprietară începe să plângă

736
0

Câinii sunt consideraţi a fi cei mai buni prieteni ai omului, datorită prieteniei şi loialităţii lor. Astăzi vom întâlni un exemplu, care ne dezvăluie încă o dată inima enormă pe care aceste animale frumoase o au.

RECLAMĂ

O femeie a văzut mai mulţi câini abandonaţi pe marginea drumului şi a decis că trebuie să facă ceva pentru ei…

3A173B7C-43A4-4E49-9D2D-E654E4222DA2

Femeia a povestit faptul că auzise că patrupezii erau într-o zonă cu temperaturi extrem de ridicate şi fără acces la apă sau la alimente. „Nu puteam dormi liniştită noaptea, aşa că am mers să îi caut.”

18097924-0B2B-49B2-8CDB-DA4DFE83586F

Câinii erau foarte speriaţi, dar şi-au putut da seama că femeia voia doar să-i ajute. În videoclipul de mai jos este filmat exact momentul în care unul dintre câini îşi arată recunoştinţa, iar salvatoarea începe să plângă.

Ceilalţi câini salvaţi se aflau pe bancheta din spate a autoturismului…

Din moment ce câinii nu-şi pot folosi membrele pentru a oferi îmbrăţişări, acest patruped şi-a lipit capul de mâna femeii pentru a-şi arăta dragostea.

1FB00ABE-F697-4D0E-ACC7-D8250281F677

„Unul dintre câini mi-a atins mâna în repetate rânduri pentru a-şi arăta afecţiunea. Acest lucru mi-a sfâşiat inima… Chiar dacă au fost atât de maltrataţi de oameni în trecut, au rămas la fel de iubitori şi de grijulii”.

Când femeia începe să plângă, se pare că patrupedul înţelege că aceasta este tristă şi decide să se apropie de ea şi să o facă să se simtă mai bine. „Am început să plâng din nou. Privirea lui era fixată asupra mea şi tot ce dorea era să mă consoleze.”

Câinele mulţumeşte pentru că a fost salvat
Priviţi momentul emoţionant în clipul de mai jos:

De acum înainte, patrupezii salvaţi vor trăi alături de această persoană inimoasă care le-a oferit şansa la o viaţă mai bună. Drept răsplată, ea va primi o cantitate uriaşă de dragoste din partea acestor căţeluşi adorabili.

Distribuiţi acestă reacţie incredibilă cu prietenii şi familia pe Facebook!

Sursa: Livebizmedia

RECLAMĂ
Articolul precedentBătrână salvată din calea apelor: „Luați maică și câinele, ca și el e suflet!”
Articolul următorUltima oră! Meteorologii au emis cod galben de ploi și grindină în mai multe județe