Acasă STIRI SPORTIVE Burleanu e noul preşedinte al FRF!

Burleanu e noul preşedinte al FRF!

515
0

UPDATE 18:15 / Răzvan Burleanu cîştigă lupta cu Vasile Avram în turul secund cu scorul de 113 la 59!

RECLAMĂ
UPDATE 18:04 / Sînt 173 de votanţi, dar Iorgulescu spune că sînt 175 de voturi în urne!

UPDATE 16:34 / Gheorghe Chivorchian aruncă bomba şi anunţă sprijinul său pentru Burleanu: “Votaţi viitorul! Votaţi Burleanu”, a spus Chivorchian!

UPDATE 16:03 / La finalul primului tur, cei trei au ieşit să discute strategia pentru următorul tur.

UPDATE 15:57 / În primul tur, Vasile Avram a primit 59 de voturi, Răzvan Burleanu a primit 72, iar Chivorchian 29. Primii doi merg în turul următor! 13 voturi au fost anulate.

UPDATE 15:27 / Cei patru candidaţi vor să asiste la numătoare! Sînt pe podium acum, în faţa comisiei care numără voturile. Restul organizatorilor nu se hotărăsc unde ar trebui să stea cei patru.

UPDATE 15:15 / S-a terminat votul! Începe numărătoarea.

UPDATE 14:42 / Vasile Avram îşi motivează alegătorii. Într-o discuţie cu şeful AJF Suceava, Ciprian Anton, care urmează să voteze. Dialogul se încheie după o bătaie pe umăr a lui Avram.

UPDATE 14:20 / “Consider că domnul Răzvan Burleanu e singurul capabil să resusciteze fotbalul românesc. Ceilalţi candidaţi sîntem oameni trecuţi de 50 de ani”, a declarat Marcel Puşcaş la DolceSport.

UPDATE 14:15 / Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, este primul care a votat!

UPDATE 14:10 / A început votul!

UPDATE 14:00 / Mircea Sandu a plecat din sală anunţînd că are întîlnire cu preşedintele federaţiei argentiniene care este prezent la Bucureşti.

UPDATE 13:50 /  “Cîte minute am? Şase? Da, că patru sînt la Burleanu. Dacă faci sex un minut, e prea puţin. Dacă stai cu fundul pe sobă un minut, e prea mult. Şase minute pentru lucrurile bune din fotbal în ultimii 20 de ani e prea mult. Eu îmi retrag candidatura, vă rog să aveţi încredere în Răzvan Burleanu!”, a spus Marcel Puşcaş.

UPDATE 13:45 / Marcel Puşcaş s-a retras din cursă şi le-a cerut electorilor să-l susţină pe Răzvan Burleanu.

UPDATE 13:37 / Urmează Chivorchian: “Vreau să fiu o călăuză, nu un şef”.

UPDATE 13:30 / Este rîndul lui Răzvan Burleanu, care are un discurs tăios şi înţepător la adresa “Naşului”.

UPDATE 13:25 / “Vreau să ştiţi că uşa mea, telefonul meu şi urechile mele sînt deschise pentru fiecare dintre dumneavoastră”, a fost una dintre replicile lui Vasile Avram.

UPDATE 13:15 / Vasile Avram e primul candidat care ia cuvîntul. Fiecare dintre cei cinci are zece minute la dispoziţie. Mircea Sandu se strîmbă ostentativ cînd acesta vorbeşte!

UPDATE 13:00 / Mircea Sandu a anunţat că va fi cvorum, după ce la numărătoare au ieşit 173 de membri.

UPDATE 12:45 / Ritmul absenţelor indcă faptul că nu va avea loc cvorumul, caz în care şedinţa se va amîna! Cluburile din Liga I au sabotat Adunarea Generală, chiar dacă au reprezentanţi în sala!

UPDATE 12:34 / Sala este mai goală acum pentru că unii membri au plecat. Se face din nou cvorum. Acesta este anunţul făcut de Mircea Sandu. Avram contestă decizia: “Cvorumul se stabileşte acum!”, insistă Mircea Sandu.

UPDATE 12:30 / Pauza s-a încheiat.

UPDATE 12:29 / “Sînt trei, patru candidaţi cam la acelaşi nivel, motiv pentru care sigur se va ajunge în turul doi, pentru că este greu din primul tur”, a declarat Ioan Horoba la televiziune de sport.

UPDATE 12:26 / Mitică Dragomir a părăsit sediul Federaţiei. În orice caz, el nu ar fi avut drept de vot, astfel încît plecarea sa nu a influenţat în niciun fel alegerile.

UPDATE 12:20 / Dumitru Dragomir susţine că votul va avea loc pentru că a avut loc numărătoarea la începutul şedinţei: “Pot rămîne şi trei membri afiliaţi, votul va fi valabil! S-a făcut deja prezenţa la început”.   

UPDATE 11:57 / E PAUZĂ! Sau mai bine zis, e liniştea dinaintea furtunii! Cîţiva dintre cei 171 de membri afiliaţi au început să plece! Dacă rămîn sub 150, nu va fi cvorum şi alegerile se vor amîna 24 de ore!

UPDATE 11:56 / Ca pe vremea lui Ceauşescu, Mircea Sandu primeşte un tablou cu chipul său din partea AJF Prahova. Pictura este destul de nereuşită…

UPDATE 11:55 / Sandu e noul preşedinte de onoare al FRF! Un singur om a votat împotriva numirii sale. Nu e nici o surpriză: Adrian Mititelu! Ceilalţi membri au rîs de patronul FC U Craiova!

UPDATE 11:45 / Se supune la vot numirea ca preşedinte de onoare a lui Mircea Sandu. Pe ecran se vede un filmuleţ cu Naşul pe vremea cînd era fotbalist, dar imaginile sînt sacadate. 

UPDATE 11:40 / S-a votat afilierea echipelor, dar nu şi cea a CS U Craiova! Formaţia olteană rămîne cu o afiliere provizorie, iar soarta ei va fi decisă la nivel juridic de FRF, dar separat. 

Sandu face mişto de Mititelu: “E grea viaţa cu tine, cum se descurcă nevastă-ta?!”

UPDATE 11:32 / Moment fabulos! Kassai aduce un tabel cu semnături. Vasile Avram susţine că el nu a semnat, iar replica lui Kassai e fabuloasă: “Stai liniştit, te-am trecut eu!”

UPDATE 11:28 / Argăseală şi Iorgulescu se amuză de situaţia creată de Mititelu!

UPDATE 11:20 / Mititelu cere să vorbească: “Am cheltuit 21 de milioane de euro în fotbal! E ilegal ce se întîmplă cu CS Universitatea. Clubul ăsta a înşelat!”. Mircea Sandu l-a ameninţat pe patronul FC U Craiova că îl dă afară din sală. Circ total la Adunarea Generală! Nu se pot număra voturile cluburilor afiliate! Avram cere vot individual, Sandu refuză şi pleacă să strîngă singur voturile!

UPDATE 11:05 / Mircea Sandu a propus declararea unor foşti mari fotbalişti români, trecuţi în nefiinţă, drept membri de onoare ai FRF post-mortem. Pe listă sunt jucători din anii ’30 şi pînă în anii ’90. Klein, Oblemenco, Coe, Crişan, Baratky, Bodola, Dobai, Dobrin, Dumitrache, Covaci, Oană, Ozon, Ştefănescu, Vogel sînt cele mai importante nume de pe listă.

UPDATE 11:00 / Dumitru Dragomir s-a prezentat zîmbitor la Adunarea Generală de miercuri, însă s-a schimbat brusc la faţă în momentul în care l-a văzut pe cel care i-a luat locul la şefia LPF, Gino Iorgulescu.

UPDATE 10:58 / La sediul FRF au ajuns două autocare cu membri votanţi de la ligi inferioare, dar reacţia lor a fost incredibilă conform martorilor! “Oare ne-or da ăştia pe aici să mîncăm ceva?!”, au fost printre primele cuvinte rostite de unii dintre aceştia în preajma Casei Fotbalului!

UPDATE 10:42 / FANATIK.RO a aflat că Mititelu vrea să ia cuvîntul în faţa Adunării Generale, unul dintre punctele pe care vrea să le dezbată fiind modul de afiliere al CS U Craiova.

UPDATE 10:40 / Vă asigur că vom avea cvorum, că vom avea un preşedinte azi. Spun acest lucru pentru că am încredere în capacitatea de organizare a lui Mircea Sandu, care în toată această perioadă de timp nu a dat-o în  bară niciodată în ceea ce priveşte organizarea unei Adunări Generale.Trebuie să înţeleagă ca schimbarea prin care fotbalul românesc trece în aceste zile nu este doar de suprafaţă, ci este o schimbare de fond. Înregistrăm un sfîrşit de etapă, au fost 24 de ani de dinastie, tot atît cît domnul Ceauşescu a stat la conducerea acestei ţări. Ei bine, a venit timpul şi trebuie să recunoască şi el că în orice competiţie există şi pierzători. Şi mai important, trebuie să ştii cînd trebuie să te retragi, a declarat Răzvan Burleanu la DolceSport.

UPDATE 10:38 / “Mi-am evaluat şansa înainte să mă înscriu în această competiţie. Nu m-aş fi înscris dacă nu aş fi crezut că pot cîştiga, dar nu-i subestimez nici pe ceilalţi candidaţi”, a declarat Gheorghe Chivorchian la DolceSport.

UPDATE 10:35 / În momentul în care l-a văzut pe Adrian Mititelu, Adalbert Kassai a avut o reacţie uluitoare, conform martorilor. Secretarul General al Federaţiei s-a luat cu mîinile de cap şi a exclamat: “A venit şi terminatorul ăsta, nu se poate…”

UPDATE 10:30 / Mircea Sandu a stîrnit amuzamentul tuturor alegătorilor printr-o replică amuzantă: “A venit momentul să îmi închei misiunea. V-am iubit, vă iubesc şi vă voi iubi în continuare, chiar şi pe domnul Mititelu”. 

UPDATE 10:26 / Mircea Sandu are emoţii! Prin urmare, el şi-a uitat discursul în birou, dar l-a recuperat pînă la urmă pe care îl citeşte cu repezeală.

UPDATE 10:13 / S-a anunţat că 224 de membri ai Adunării Generale sînt valizi. Paul Peniu, de la Academia Hagi, a fost singurul care a votat împotriva aprobării. Este cvorum pentru că sînt 168 de membri votanţi în sală! Azi se alege preşedintele. Pentru acest lucru, este nevoie de 85 de voturi ca să iasă din primul tur.

UPDATE 10:12 / “Din păcate ieri a fost o zi grea şi urîtă ca vremea de afară. Îmi pare rău de Pădureanu, de Popescu şi de ceilalţi. Trebuie să îi încurajăm pe cei care sunt acolo, eu sînt alături de ei”şi-a început Sandu discursul în faţa membrilor.

UPDATE 10:10 / La sediul FRF a ajuns şi patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu: “Sperăm ca azi să scăpăm de Mircea Sandu. Noi îl vom vota pe Răzvan Burleanu”. 

UPDATE 10:00 / Sînt peste o sută de oameni în sală, dar, momentan, nu se întruneşte numărul necesar cvorumului. În sală este şi cipriotul Mario Leftkaritis, care ocupă o funcţie importantă în cadrul UEFA şi care este şi un prieten al FRF, aşa cum îî place lui Mircea Sandu să spună.

UPDATE 09:50 / La sediul FRF a ajuns preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, dar şi Victoraş Iacob, unul dintre componenţii echipei lui Răzvan Burleanu. La sediu au ajuns şi Vasile Avram.

UPDATE 09:30 / Membrii AJF-urilor au ajuns la sediul FRF cu trei autocare.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Momentul zero. Așa au definit oamenii din fotbal arestarea lui Gică Popescu și noile alegeri FRF.  După 24 de ani, Mircea Sandu părăsește poziția de lider al FRF, iar în locul lui urmează să fie numit un nou președinte. De la ora 10:00, oamenii de fotbal sînt așteptați să voteze viitorul “Naș” al fotbalului românesc. Mircea Sandu stă și el liniștit, pentru că urmează să primească un post de președinte onorific, dar și o leafă călduță, de 5000 de euro pe lună!

Luat pe neașteptate de arestarea lui Popescu

Condamnarea lui Gică Popescu, care trebuie să execute o pedeapsă de 3 ani și o lună, a încurcat decisiv planurile lui Mircea Sandu, care anunțase că “Baciul” se bucură de sprijinul său necondiționat pentru a fi urmașul la FRF. Prins pe nepregătite, Sandu dorește să tragă de timp pînă o să găsească o soluție viabilă pentru postul de președinte, mai ales că nici unul dintre candidații rămași în cursa pentru șefia FRF nu doresc să colaboreze cu el!

Visul lui Sandu: să obțină amînare!

Potrivit apropiaților lui Sandu, acesta a avut discuții cu mai mulți oameni influenți din fotbal și le-ar fi transmis să nu se prezinte la alegeri! Dacă la vot nu se află două treimi din alegători, atunci alegerile se vor amîna cu 24 de ore. La o a doua amînare, Nașul ar putea să beneficieze de o pauză de 30 de zile pentru a găsi un candidat ideal! “O să încerce să saboteze alegerile, chiar dacă a negat public că nu a sunat pe nimeni și că toată puterea este în mîinile Adunării Generale a FRF. Poate o să aibă o surpriză și oamenii se vor decide în ultima clipă să voteze fără interes și să conștientizeze că acesta este momentul prielnic pentru o schimbare în fotbalul românesc”, a dezvăluit unul dintre candidații.

Declarația șocantă a “Nașului”!

Mircea Sandu nu se oprește doar aici. El plănuiește să instaleze un nou președinte, peste șase luni! “Mircea Sandu reprezintă ceva după 50 de ani în fotbalul românesc. În jumătate de an vom avea din nou alegeri și candidat o să fie un alt membru al echipei lui Popescu”, a fost declarația suprinzătoare făcută de Sandu. Potrivit surselor FRF, Sandu are de ales între trei nume: Gică Hagi, Anghel Iordănescu și Adalbert Kassai. Acestea sînt variantele optime în viziunea lui Sandu de a-l înlocui pe Gică Popescu.

“Eu sînt singurul vinovat pentru situația în care am ajuns. Dacă nu anunțam că nu mai candidez, nu se ajungea aici”

Mircea Sandu, președinte FRF

– See more at: http://www.fanatik.ro/azi-se-afla-noul-nas-al-frf-176459#ad-image-2

RECLAMĂ
Articolul precedentPrimăria Teasc, primar Cristinel BANU: O primăvară frumoasă cu multe bucurii!
Articolul următorViata din inchisoare este extrem de dura pentru Meme, Copos si Popescu! Vezi cati stau in celula si afla cum merg la plimbarea de dimineata