Home Life Style Bianca Drăguşanu, veste năucitoare pentru Victor Slav! “Nu îmi mai doresc”

Bianca Drăguşanu, veste năucitoare pentru Victor Slav! “Nu îmi mai doresc”

2699
0
loading...

Bianca Drăguşanu a dezvăluit într-o emisiune TV cea mai mare dorinţă pe care o are. Chiar dacă aceasta este într-o relaţie cu Victor Slav şi au împreună o fetiţă, vedeta a dorit să facă o dezvăluire foarte personală.Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea şi a dezvăluit cea mai mare dorinţă a sa. Chiar dacă este o femeie împlinită, aceasta, încă, îşi caută fericirea.

loading...
loading...

“Cea mai mare dorinţă a mea este să fiu fericită mereu! Şi nu, nu-mi mai doresc un al doilea copil!”, a spus Bianca Drăguşanu într-o emisiune TV. Bianca Drăguşanu are o fetiţă cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum un an, când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017.

loading...
loading...