Acasă Life Style Bianca Drăguşanu, în război cu susţinătoarele alăptatului: „Nu mă justific în faţa...

Bianca Drăguşanu, în război cu susţinătoarele alăptatului: „Nu mă justific în faţa gurilor proaste!”

930
0

Declaraţiile Biancăi Drăguşanu, care a decis că nu îşi va alăpta la sân bebeluşul din motive medicale, au încins spiritele printre susţinătoarele acestui mod de alimentaţie la nou-născuţi. Vedeta a mărturisit cu doar câteva zile în urmă că a stabilit cu medicul ei să întrerupă lactaţia, dacă acest lucru se va produce, pentru că nu poate urma un regim bazat pe carne şi legume fierte, aşa cum recomandă cei mai mulţi dintre specialişti.

RECLAMĂ

Bianca Drăguşanu este însărcinată în şapte luni şi din prea multă grijă pentru bebeluşul pe care îl poartă în pântece a decis să nu-l alăpteze. Blondina se teme că alimentaţia ei, săracă în proteine animale şi bazată pe fructe şi  legume crude i-ar face mai mult rău decât bine copilului. După aceste afirmaţii o bloggeriţă a simţit nevoia să-i explice viitoarei mămici că se înşală în privinţa aşa-zisei diete stricte.

„Bianca, pentru a alăpta nu e nevoie de nici o dietă specială! Nu sunt interzise fructele, nu sunt interzise legumele, nu e obligatoriu să mănânci multă carne fiartă. Ba nici să mănânci 100% bio nu e obligatoriu când alăptezi. Deşi, dacă tu vrei să crezi în continuare chestia asta, eu numai ţi-am zis… Să nu zici că nu ţi-am zis. Ţii pasul, da, că veştile bune nu se mai termină, cum ar veni”, a notat bloggeriţa pe site-ul ei.

 

bianca insarcinata 6 luni burtica

Vedeta s-a ales cu un val de critici după ce a declarat că nu va alăpta

foto: arhiva personală

Mergând mai departe cu explicaţiile pentru care nu îşi va hrăni copilul la sân, Bianca a explicat că sora ei a avut probleme cu imunitatea la primul copil pe care l-a alăptat, în timp ce la cea de-a doua sarcină, lucrurile au decurs firesc, bebeluşul fiind hrănit cu lapte praf.

„N-am înţeles exact ce s-a-ntâmplat cu sora ta, iniţial a alăptat pe primul copil, care -a avut probleme cu imunitatea, pe al doilea nu l-a mai alăptat şi n-a mai avut probleme. Totuşi, spuneai că nu crezi că vei avea lactaţie, fiindcă sora ta nu a avut.  Eu sunt puţin derutată, probabil nu la fel de mult ca tine. Să încercăm totuşi să ne lămurim. Mai întâi, ia-ţi gândul de la sora ta, nepoţi, căţei şi purcei! Apoi, cu imunitatea nu te joci. Nimeni nu-ţi dă garanţii, însă sorţii sunt de partea laptelui matern, deşi ăla praf face un marketing beton”, a completat bloggeriţa, care ulterior a iniţial şi o petiţie pe tema alăptatului în public.

Bianca urmează sfaturile medicului care îi urmăreşte sarcina

În replică, Bianca Drăguşanu ne-a declarat că problemele cu anemia şi tensiunea arterială care este în scădere, la pachet cu trombofilia de care suferă, au determinat-o să facă ceee ce este mai bine pentru ea şi copil. La sfatul medicului, blonda a povestit pentru Click! că a decis în proporţie de 80 la sută să nu-şi alăpteze fetiţa. „Nu mă interesează părerile unor atotştiutori care cred că deţin adevărul suprem despre sănătatea şi viaţa mea. Am şi un mesaj pentru ei: «Vedeţi-vă de vieţiile voastre şi nu mai aberaţi! Nu mai trageţi concluzii fără să ştiţi nimic despre starea mea de sănătate!»

Am decis aşa, după ce am vorbit cu medicul meu şi am motivele mele. Am destulă treabă, sunt destul de obosită să mă justic în fata unor nimicuri care doar asta ştiu să facă, să comenteze aiurea. Nu mă justific în faţa gurilor proaste! Starea mea momentan nu e cea mai bună. Tocmai am căzut aseară şi abia pot să merg”, ne-a spus vedeta.

Iubita lui Victor Slav doarme doar cu somnifere

Bianca Drăguşanu este însărcinată în şapte luni şi va deveni pentru prima dată mămică la sfârşitul lunii septembrie sau la începutul lunii octombrie. Blonda a avut de la început probleme cu sarcina, iar acum oboseala începe să-şi spună cuvântul. De când a rămas gravidă, vedeta nu-şi mai aminteşte o noapte în care să fi dormit liniştită. „Până la 4-5 dimineaţa nu pot să adorm. Sunt foarte nervoasă şi am observat că mă aprind mai repede, dar îmi trece la fel de repede. Şi acum am stări de rău, iar din două în două zile trebuie să iau, bineînţeles după ce m-am consultat cu medicul, somnifere ca să pot dormi. Acest lucru mă îngrijorează, pentru că îmi este frică să nu afecteze bebeluşul. Am făcut toate analizele şi suntem în grafic!”, a mai spus Bianca Drăguşanu la o emisiune tv.

sursa.click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentGiovani Becali e disperat! Cere sa fie eliberat din puscarie! „Nu vreau sa mor aici, vreau sa mor in bratele familiei”
Articolul următorCea mai periculoasă poză de nuntă. Putea ucide mireasa