Home Monden Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Gabi Bădălău: ”Nu își asumă nimic”....

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Gabi Bădălău: ”Nu își asumă nimic”. Reacția dură a vedetei: ”Nu știe ce vrea”

176
0
loading...

Bianca Drăgușanu a reacționat după despărțirea de Gabi Bădălău, iar blondina l-a atacat dur pe fostul ei iubit. Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, diva a ținut să spună că Gabi Bădălău ”nu își asumă nimic” și că ”trăiește în două lumi”.Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit și au decis ca fiecare să o ia pe drumul său în viață. Vedeta nu se lasă cu una cu două și a ținut să reacționeze dur la adresa fostului ei iubit spunând că e o persoană neasumată.

loading...
loading...

Bianca Drăgușanu, reacție dură la adresa lui Gabi Bădălău

Ea susține că încă soțul Claudiei Pătrășcanu nu știe ce vrea de la viață, iar ea nu poate să trăiască lângă o astfel de persoană. Bianca Drăgușanu mărturisește că dacă un bărbat nu știe să o facă fericită, atunci o relație nu are sens să mai continue.

”Nu pot să comentez în niciun fel poziția dânsului, are o poziție destul de stragică câteodată, previzibilă pe alte părți. Nu avem ce să povestim. E un om care nu își asumă nimic și trăiește în două lumi, nu știe ce vrea. Nu pot să stau cu un bărbat care nu știe ce vrea și nu știe să mă facă fericită. Nu vreau să intru în detalii, nu vreau să vorbesc niciodată urât despre un om la care am ținut”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Vedeta s-a arătat amuzantă de postarea pe care Gabi Bădălău a făcut-o pe rețelele de socializare cu privire la despărțirea, iar Bianca Drăgușanu susține că e un lucru învechit și făcut în special de femei aflate la început de relație.

Ce a spus Gabi Bădălău despre despărțire

Contactat de reporterii Xtra Night Show, Gabi Bădălău a afirmat că a decis să pună punct relației deoarece Biancăi Drăgușanu îi plac lucrurile agitate, iar el nu e de aceeași părere. Bianca Drăgușanu a mărturisit că într-adevăr e o o persoană energică și o fire agitată, iar nimeni nu e obligat să stea lângă ea.

”Dacă îi plac lucrurile mai puțin agitate să caute în altă parte că la mine nu se găsesc. Ar înseamna să ne apucăm de cascadorii râsului”, a mai spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mai trecut prin numeroase împăcări și despărțiri până acum, dar mereu au continuat relația. Cei doi au decis să formeze un cuplu în luna ianuarie a anului 2021.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/bianca-dragusanu-da-de-pamant-cu-gabi-badalau-nu-isi-asuma-nimic-reactia-dura-a-vedetei-nu-stie-ce-vrea-video-279113.html

loading...
loading...