Acasă Monden Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa influencerilor din România: ”Ele vor moca”

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa influencerilor din România: ”Ele vor moca”

555
0

Bianca Dragușanu e una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi, însă vedeta le-a povestit fanilor că a fost enervată la culme de către unii dintre colegii săi de breaslă. Ce s-a întâmplatAtunci când spunem Bianca Drăgușanu spunem că e una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar ea face ce face și mereu reușește să fie în centrul atenției, indiferent de situație.

RECLAMĂ

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa influencerilor din România

Vedeta are o mulțime de proiecte din care face bani frumoși, însă iată că în urmă cu o zi a avut o replică dură la adresa colegilor săi de breaslă. Vedeta le-a povestit că unii dintre influenceri îi cer torturi pe gratis prietenei sale care se ocupă de acest lucru, însă în schimb ei au doar câteva mii de urmăritori pe paginile lor de socializare, dar vor acest favor.

”Mă amuzam cu fiica de ce pretenții poate să aibă unele influecere din astea, la 3000 de followers vor moca tort. Cum să ceri tu tort moca..serios?”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de socializare.

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu de pe Instagram

Când vine vorba de colaborările pe care ea le face în online, Bianca Drăgușanu poate să se considere fără doar și poate o persoană de succes. Ea câștigă sume uriașe din postările pe care le face pe Instagram și mai tot timpul trebuie să fie activă pe rețelele de socializare pentru că pentru asta este plătită, după cum a spus chiar ea.„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/bianca-dragusanu-atac-dur-la-adresa-influencerilor-din-romania-ele-vor-moca-251253.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCopil de 7 ani, găsit mort pe un câmp din Arad! Poartă aceleași haine ca minorul dispărut în ianuarie de la un loc de joacă
Articolul următorFCSB-Craiova: primul 11 al lui Ouzounidis!