Home Life Style Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat! Fosta iubită a...

Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat! Fosta iubită a lui Nicolae Guță, dezvăluiri uluitoare: „Am stat în stradă”

290
0
loading...

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Beyonce de România a făcut dezvăluiri uluitoare despre metodele în care a fost nevoită să își facă banii! Fosta iubită a lui Nicolae Guță a recunoscut că a făcut videochat, din cauza situației financiare precare pe care o avea la momentul respectiv.

loading...
loading...

Beyonce de România și Nicolae Guță au avut o relație pentru scurtă durată, iar în urma poveștii lor de dragoste s-a născut o fetiță care acum are șase ani și care nu a cunoscut noțiunea de „familie”, iar asta pentru că manelistul și blondina s-au desparțit în momentul în care copila a venit pe lume.

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Beyonce de România a mărturisit că Nicolae Gută nu mai ține legătura cu ea, iar singurele momente în care o sună pentru a afla cum se simte cea mică este în preajma sărbătorilor.

Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat!

În momentul în care Nicolae Guță a decis să renunțe la Beyonce de România și la fetița lor, blondina a rămas pe străzi și a fost nevoită să facă videochat pentru a-și câștiga pâinea, după cum chiar ea a povestit la Antena Stars.

„Am recunoscut că am făcut videochat când era ea micuță. Când avea 2-3 luni. Când a intrat Narcisa peste mine în casă și am stat în stradă pur și simplu. Am stat la hotel câteva zile, după care mi-am căutat chirie. Nu regret. A fost ultima situație. Nu m-aș întoarce, dar nu sunt contra.

Am mai pus gene, am mai coafat, am mai machiat. Mai ales acum că m-am apucat de cântat. Ușor, ușor, nu ne lasă Dumnezeu să murim de foame.”, a spus Beyonce de România.sursa: https://antenastars.ro/showbiz-report/beyonce-de-romania-a-recunoscut-ca-a-facut-videochat-fosta-iubita-a-lui-nicolae-guta-dezvaluiri-uluitoare-am-stat-in-strada-video-id95304.html

loading...
loading...