Home Monden Bărbatul acuzat că a agresat-o pe Laurette vorbește în premieră. „A venit...

Bărbatul acuzat că a agresat-o pe Laurette vorbește în premieră. „A venit să ia banii pe prosteală”

1393
0
loading...

Marian Tătic, bărbatul pe care Laurette l-a acuzat de agresiune, a oferit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, primele declarații după incident. Presupusul agresor susține că, de fapt, el ar fi victima și anunță că va merge până în pânzele albe pentru a-și demonstra nevinovăția. Totodată, îi transmite mulatrei să recunoască faptul că a acceptat să întrețină relații intime cu el, contra cost. Atenție, conținut nerecomandat persoanelor sub 18 ani!

loading...
loading...

Laurette susține că a fost lovită cu bestialitate într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei de către Marian Tătic, un bărbat „infiltrat” bine în lumea bună din București. Fostul fotomodel a făcut mai multe declarații terifiante, iar cazul pare departe de a fi închis. S-a ajuns inclusiv la poliție, fiecare parte încercând să arate că dreptatea îi aparține.

„I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute”

Potrivit lui Marian Tătic, Laurette Atindehou Innocencia, așa cum se numește în buletin cântăreața, ar fi acceptat să facă petreacă o noapte cu el în schimbul a 5.000 de euro. Ulterior, lucrurile au luat-o razna. Mulatra ar fi încercat să-l tâlhărească pe bărbat, care, nemulțumit de situație, nu a mai dorit să plătească suma pe care i-a promis-o în primă fază.

Marian Tătic a făcut declarații în exclusivitate pentru CANCAN.RO

“Avem la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o c&$vă. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să fac s$% cu ea, nu să o omor. (VEZI ȘI: CE S-AR FI ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎN CAMERA DE HOTEL UNDE A FOST AGRESATĂ LAURETTE)

M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Știam că este o c&$vă. Sunt făcut praf gratuit. Departe de mine să fiu violator, că a spart poliția ușa… Eu am deschis ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme”, a declarat Marian Tătic, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Cum a ieșit din baie s-a pus în genunchi și…”

În continuare, Marian Tătic susține că nu a avut niciodată în plan să o bată sau să o violeze pe Laurette. A povestit, cu lux de amănunte, ce s-ar fi întâmplat în camera de hotel, unde chiar cântăreața l-ar fi invitat. Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la bani.

“Cum a ieșit din baie s-a pus în genunchi și mi-a făcut s*^ oral. A venit să ia banii pe prosteală. Păi eu mă duceam la hotel să vorbesc cu ea, la 9 seara? Păi ce să vorbesc cu ea? Ea mă aștepta în cameră, a rezervat-o pe numele ei. I-am zis că vin unde vrea ea. Dacă aveam în cap să o violez sau să o omor, păi mă duceam unde voia ea? Ea se cunoștea cu aia de la recepție. Abia am reușit să iau plicul de la ea. Cum era să o las să plece cu banii mei? Am 1.90 metri înălțime și 100 de kilograme. Păi eu voiam să o bat? Nici vorbă că am băgat-o cu capul în toaletă. Acolo abia intră un porumbel, mergem acolo și vă arăt”, ne-a mai declarat bărbatul.

Nemulțumit de „serviciile” mulatrei

Simțindu-se, la rândul lui, tras în piept, Marian Tătic a mers și a depus o plângere la poliție. Acum așteaptă ca oamenii legii să facă dreptate. Mai ales că, potrivit bărbatului, partida de amor nu ar fi fost deloc una strălucită.

“Am depus plângere împotriva ei pentru tâlhărie. Mi-e scârbă unde s-a ajuns. După ce s-a îmbrăcat cu body-ul și și-a pus pantofii cu toc, a ieșit din baie și mi-a făcut s^% oral. Unul foarte prost, de altfel. Este extrem de slabă. Mi-a făcut s*& oral, apoi am făcut s*^ normal, se tot uita la telefon și apoi i-am zis «Nu pot să-ți dau banii ăștia». Atunci mi-a băgat mâna în bani, să-i bage în geantă. Nu puteam să-i mai iau de la ea. 7.500 de euro, banii mei, cu care am venit. Nici măcar nu am apucat să finalizez.

Varianta povestită de Laurette diferă de a lui Marian Tătic ca de la cer la pământ

Păi cum să-i dau 7.500 de euro pentru 30 de minute? A știut că vine să facă s&^ cu mine, din cauza asta a luat și camera de hotel. Hotelul e vai mama lui. Eu am vrut să o duc la un hotel OK, dar ea nu a vrut, m-a chemat acolo. Pentru ce a închiriat cameră și m-a chemat acolo? Nu pentru s%$? Am poză, cu conversația, cu tot. Scandalul a pornit că a vrut să ia toți banii. Eu nu puteam să-i dau pe toți. Dacă zicea că vrea 100, 200… Dar nu 7.500 sau 5.000. Asta am declarat și la poliție și îmi susțin afirmațiile”, a mai precizat Marian Tătic pentru CANCAN.RO.

“A luat toți banii, parcă era ultima zi din viața ei”

În final, Marian Tătic a anunțat că-și va scoate certificat medico-legal. Bărbatul anunță că este decis să-și găsească dreptatea și a dezvăluit, totodată, și ce sumă de bani a dorit să-i ofere mulatrei Laurette în schimbul timpului petrecut cu ea. Aceasta ar fi vrut, însă, toți banii. Mai mult, ar fi luat și un “bonus”, din moment ce ar fi înhățat tot plicul cu bani.

“Eu am încercat să-mi iau banii înapoi, m-a lovit cu cotul în gură, m-a mușcat… O să-mi scot și certificat medico-legal. Cum să o desfigurez în bătaie? Nu are nimic, cu excepția unor zgârieturi pe genunchi și la mâini. La mâini am și eu, că m-a ținut de ele. Eu voiam doar banii, nimic altceva. De ce m-am dus cu ea la hotel? Păi dacă voiam să discut cu ea, nu mergeam la o cafenea? Mergeam la hotel? (NU RATA: CINE ESTE ȘI CUM ARATĂ BĂRBATUL ACUZAT DE LAURETTE)

Noi ne-am întâlnit cu o seară înainte și am stabilit tot. De asta m-am și dus la hotel. I-am luat body ca să-l îmbrace în timpul partidei de s^%. Acesta este adevărul. Nu mă cheamă ea pe mine la ora 9 seara într-o cameră de hotel să vorbim. I-am promis că-i dau 5.000, dar nu am putut să-i dau suma asta pentru 10 minute.

Am făcut cu ea s#$ oral, normal și, când a venit vorba de a&^l, mi-a zis că nu e pregătită. Acestea au fost vorbele ei. I-am spus că îi dau 5.000 de euro, dar i-am zis că mergem și noi într-o vacanță, undeva OK. I-am zis că îi dau 200, 300 de euro, i-am luat și body-ul… La revedere! Dar nu, ea dorea 5.000 de euro și a luat 7.500 de euro și i-a băgat în geantă. Ea a venit pentru s*& și bani. Cum a venit din baie, s-a pus în genunchi și a venit la aparat. Eu, ce vorbesc, pot proba. A luat toți banii, parcă era ultima zi din viața ei. Mai mult de 100, 200 de euro nu merita”, a încheiat bărbatul.

sursa: https://www.cancan.ro/barbatul-acuzat-ca-a-agresat-o-pe-laurette-vorbeste-in-premiera-a-venit-sa-ia-banii-pe-prosteala-20391024

loading...
loading...