Acasă Stiri “Bădiţă” vrea să redea Universitatea craiovenilor

“Bădiţă” vrea să redea Universitatea craiovenilor

961
0

Fostul preşedinte al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Pavel Badea, este foarte aproape să reînfiinţeze clubul fanion al Olteniei. Pentru prima dată, Badea a recunoscut public că face tot posibilul de la anul să avem echipă în Liga a II-a.

RECLAMĂ

“Aştept actele de la Minister pentru înfiinţarea secţiei e fotbal. După aceea se paote discuta. Dacă vor fi bani voi înscrie echipa în Liga a II-a. Nu putem vorbi de sponsori sau de ajutorul Primăriei până când nu voi avea eu toate actele”, a declarat Pavel Badea pentru jurnalulolteniei.ro.

Acesta nu l-a uitat pe Constantin Cucu. Antrenorul de box susţinea că deţine numele Universitatea şi vrea să înfiinţeze secţie de fotbal. “A apărut un anumit Constantin Cucu, antrenor de box. El pretinde că a preluat denumirea de «Universitatea Craiova» de la Dinel Staicu. Sunt zvonuri că ar vrea să înfiinţeze o echipă de fotbal în cadrul clubului său, Box Club Universitatea. Sincer, nu cred că doreşte decât să agite apele”, a mai spus Badea.

Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, a fost dezafiliată de FRF, însă tot mai mulţi oameni susţin că acea grupare nu este adevărata echipă a Craiovei, deţinută de Dinel Staicu.

sursa: jurnalulolteniei.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAdriana Bahmuţeanu s-a apucat de organizat evenimente
Articolul următorFratele lui Bercea Mondial, de la audieri la spital