Acasă STIRI SPORTIVE Avocatul “diavolului”

Avocatul “diavolului”

1468
0
Vă vine să credeţi sau nu, dar omul care l-a ajutat pe Mititelu în procesele Universităţii, a fost lăudat de şeful LPF, Dumitru Dragomir. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România a declarat că Dan Idita, cel care a reprezentat clubul în instanţă, este un avocat “foarte deştept”.

Dragomir a declarat la un post central de televiziune că, prin soluţiile legale pe care le-a întreprins, Dan Idita a menţinut Universitatea Craiva în fotbal.  „E un avocat foarte deştept, diabolic, el a găsit chichiţa asta genială! Mititelu a sperat ca Universitatea să fie dezafiliată, el a fost cel care a dorit asta. A avut un avocat care l-a sfătuit foarte bine, iar Federaţia a căzut în capcană”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

RECLAMĂ

Dan Idita a precizat că a ajutat la supravieţuirea Universităţii Craiova în fotbal şi a reuşit să suspende procedura insolvenţei pentru o bună perioadă de timp.

Idita a fost avocatul Universităţii Craiova în perioada 2005 – 2012. sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDădui de necaz, măi frate!” Petrică Mâţu Stoian demisionează de la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”
Articolul următorVă asteptăm să sărbătorim pe 1 şi 2 Mai zilele comunei Brădeşti, să petrecem impreună cu joc şi cu voie bună!