Acasă Life Style Avocat din Cluj, şantajat de doi soţi care l-au „agăţat” pe un...

Avocat din Cluj, şantajat de doi soţi care l-au „agăţat” pe un site de dating. Acesta le-a trimis fotografii indecente.

270
0

Doi soți au fost condamnați de Judecătoria Cluj-Napoca pentru că l-au șantajat pe un tânăr avocat pe care l-au agățat cu poze false pe un site de dating, scrie clujust.roDoi soți au fost condamnați de Judecătoria Cluj-Napoca pentru că l-au șantajat pe un tânăr avocat pe care l-au agățat cu poze false pe un site de dating/ Foto: pixabay.com

RECLAMĂ

Potrivit clujust.ro, doi soți au fost condamnați de Judecătoria Cluj-Napoca pentru că l-au șantajat pe un tânăr avocat pe care l-au agățat cu poze false pe un site de dating.

Avocatul a primit mai multe fotografii intime respectiva femeie, crezând că ea este cea cu care discută. Șantajiștii i-au cerut avocatului să trimită și el la rândul lui fotografii intime, iar acesta s-a conformat.

La scurt timp, avocatul stagiar a primit mesaje de ameninţare de la cei doi şarlatani, prin care i se cereau diferite sume de bani. În caz contrar, i-au spus că vor publica fotografiile intime cu el pe internet, dar şi pe uşa cabinetului de avocatură unde era stagiar. Avocatul le-a trimis aproximativ 77.000 de lei.

RECLAMĂ
Articolul precedentFCU Craiova – CFR Cluj 1-3. Echipa lui Adi Mutu se apropie la trei puncte de Rapid
Articolul următorUn profesor pensionar a fost reținut după ce a agresat sexual o elevă la meditații