Acasă Stiri Aurel Lungu este de negăsit. Tânărul a dispărut din Arad şi este...

Aurel Lungu este de negăsit. Tânărul a dispărut din Arad şi este căutat de poliţie

1552
0

Un tânăr de 28 de ani a fost dat dispărut din Arad şi este căutat de Poliţie. Aurel Lungu este de negăsit din această dimineaţă, când a plecat din spitalul judeţean de urgenţă şi nu s-a mai întors.

RECLAMĂ

Poliţia din Arad cere ajutorul oamenilor pentru găsirea unui tânăr, Aurel Lungu, cetăţean moldovean, care, în dimineaţa zilei de 4 august 2019 a plecat din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad într-o direcție necunoscută, și de atunci nu se mai știe nimic de el.

Tânărul are următoarele semnalmente: 

1,64 metri, 75 de kilograme, păr blond, tuns scurt și ochi căprui.

Aurel Lungu a dispărut din spital, în Arad

La momentul dispariției, Aurel Lungu era îmbrăcat într-un trening de culoare gri cu bluză cu cagulă, tricou cu guler alb, pantofi sport cu șireturi de culoare maro.

„Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentZeci de maşini distruse, copaci smulşi, acoperişuri luate de vânt. Furtuna a lovit cu o forţă devastatoare, în Constanţa
Articolul următorAlertă MAE pentru românii care pleacă în vacanţă, în Grecia. Există riscul contractării virusului West Nile