Acasă STIRI SPORTIVE Asta chiar ar fi lovitura anului! Cedează Mititelu palmaresul Ştiinţei unor „duşmani”?...

Asta chiar ar fi lovitura anului! Cedează Mititelu palmaresul Ştiinţei unor „duşmani”? Patronul Craiovei respinge categoric această varianta

1064
0

UPDATE: Adrian Mititelu dezminte întâlnirea cu Gigi Neţoiu şi Giovani Becali. Patronul Universităţii Craiova susţine că Neţoiu se află în campanie electorală şi încearcă să-şi facă publicitate pe spatele Ştiinţei. Mititelu dă asigurări că niciodată nu le va da clubul celor doi, cu care se află în conflict de câţiva ani.

RECLAMĂ

„Intalnirea Adrian Mititelu – Gigi Netoiu – Giovani Becali nu a avut loc, nu are loc si nu va avea niciodata loc, iar culorile si palmaresul echipei sunt si vor ramane ale Craiovei.

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA isi asigura milioanele de suporteri, greu incercati de-a lungul istoriei si, mai ales, in ultimul an ca cei care conduc destinele Campioanei unei Mari Iubiri vor continua sa lupte impotriva abuzului si faradelegilor savarsite de sacalii din Bucuresti impotriva Stiintei, printre care se numara si cei doi sus numiti si nu pot avea niciodata orice fel de dialog sau de negociere cu astfel de personaje care au facut foarte mult rau clubului nostru!

Ne vom cauta dreptatea in continuare si avem convingerea ferma ca vom invinge sistemul, impreuna!

Cu Stiinta pana la moarte!”, este comunicatul postat de cei de la Ştiinţa, pe site-ul editie.ro


Universitatea ar putea reapărea pe scena fotbalului românesc din sezonul următor. Gigi Neţoiu s-a deplasat la Craiova alături de Giovani Becali şi urmează să aibă o întâlnire cu Adrian Mititelu.

Cei doi intenţionează să înfiinţeze o nouă echipă la Craiova şi cel mai probabil discuţiile se poartă pe tema palmaresului şi al culorilor, care în prezent sunt în proprietatea lui Adrian Mititelu. Asta în ciuda relaţiilor reci dintre patronul Ştiinţei şi cei doi oameni de afaceri.

De altfel, Gigi Neţiou, alături de alţi oameni de afaceri şi Primăria Craiova, intenţiona încă de la începutul anului să investească într-o nouă echipă în Bănie. Alegerile locale, care au dus la schimbarea primarului, le-au dat însă planurile peste cap.

sursa: prosport

RECLAMĂ
Articolul precedentAdrian Mititelu: «La 29 sigilăm Federaţia!»
Articolul următorRoxana Ionescu a transformat „Dansez pentru tine” in film porno cu scene lesbi si de orgie! S-a frecat doar in chiloti tanga de patru barbati si si-a sarutat cu limba coregrafa!