Acasă Uncategorized Asa ceva n-ai mai vazut niciodata! Campionii Romaniei spun de ce-si iubesc...

Asa ceva n-ai mai vazut niciodata! Campionii Romaniei spun de ce-si iubesc tara!

2370
0

Ne-au reprezentat cu demnitate la marile competitii internationale. Sau ii vedeti in fiecare zi la televizor, incercand sa aduca un strop de bucurie in viata voastra, si pentru aceasta voi ii rasplatiti urmarindu-i cu fidelitate. De Ziua Nationala a Romaniei, campionii sportului si audientelor marturisesc de ce-si iubesc tara.

RECLAMĂ

Ilie Nastase: „Eu am fost plecat timp de 40 de ani, dar niciodata nu ma simteam mai bine ca in Romania. As vrea sa simta toti romanii ceea ce simt si eu pentru ca e momentul sa fim uniti…. Am fost astazi la Cotroceni ( n.r joi seara) si i-am vazut pe toti politicienii cum ciocneau paharele cu sampanie unii cu altii. Ei, aceste pahare cu sampanie ar trebui sa fie ciocnite in fiecare zi. Daca nu se poate, e pacat pentru tara asta!”


Gheorghe Hagi
: „De ce iubesc Romania? Pentru ca e tara mea. Pentru ca m-am nascut aici. Aici m-am dezvoltat. Aici am crescut si totdeauna am incercat  sa o reprezint asa cum trebuie”

 

Nadia Comaneci:„Iubesc Romania pentru ca este tara in care m-am nascut!”

 
sursa: http://www.wowbiz.ro/

RECLAMĂ
Articolul precedentROMÂNUL ANULUI 2012: Oamenii care ne-au făcut MÂNDRI că suntem români. IATĂ propunerile noastre Mai mult: ROMÂNUL ANULUI 2012: Oamenii care ne-au făcut MÂNDRI că suntem români.
Articolul următorMii de români, la parada de ZIUA NAŢIONALĂ. Băsescu, HUIDUIT din mulţime