Home Monden Apariție super sexy de ziua ei! Cum s-a filmat Andreea Bănică la...

Apariție super sexy de ziua ei! Cum s-a filmat Andreea Bănică la primele ore ale dimineții —

269
0
loading...

Dublă aniversare pentru Andreea Bănică: ziua de naștere și 15 ani de căsătorie. Cântăreața a decis să sărbătorească alături de familie, pe litoralul românesc. Zi de mare însemnătate pentru familia Andreei Bănică! Artista a împlinit 44 de ani și, totodată, 15 ani de căsătorie cu Lucian Mitrea, bărbatul alături de care se simte o femeie împlinită. Vedeta a ales să petreacă într-un mod relaxant, pe litoralul românesc. Pe contul ei de socializare, Andreea a publicat mai multe fotografii în care se află alături de partenerul de viață.

loading...
„De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastră pentru că atunci ne-am căsătorit! La mulți ani nouă, mie iar prietenii noștri care ne-au sărbătorit de atunci și până azi să știe că sunt mereu în gândurile noastre”, a scris ea pe Instagram. Andreea Bănică le-a împărtășit urmăritorilor ei un video de la mare, în care apare într-o pijama roz, la primele ore ale dimineții. Cântăreața a mai postat și poze în costum de baie, unde apare nemachiată. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii, pe Sofia (13 ani) și pe Noah ( 5 ani). 


Sursă foto: Instagram/ Andreea Bănică, Lucian Mitrea

sursa:https://www.perfecte.ro/people/andreea-banica-sarbatoreste-ziua-sa-de-nastere-si-15-ani-de-casnicie.html?fbclid=IwAR09xMZonBQpvASAzmE8f4zscCci24ZE4J89Fe4dy_dlY5KkVN_crve5x3I

loading...