Home Monden Antonia, în cea mai senzuală salopetă. Alex Velea nu s-a mai putut...

Antonia, în cea mai senzuală salopetă. Alex Velea nu s-a mai putut abține când a văzut-o: „Maica mea, Doamne!”

141
0
loading...

Considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, Antonia nu se sfieșe să-și arate formele de invidiat pe internet. Recent, cântăreața a postat pe contul său de Instagram o fotografie inedită, îmbrăcată într-o ținută care i-a uimit pe fani.

loading...
loading...

Antonia a arătat spectaculos într-o salopetă mulată și transparentă, de un verde strălucitor, care i-a pus silueta în evidență. Piesa vestimentară i-a scos la iveală bustul generos și abdomentul plat, lăsându-i la vedere tatuajele ascunse. Artista a asortat totul cu o pereche de sandale cu toc verzi și a purtat un machiaj natural care i-a accentuat trăsăturile superbe.

„Ședință foto de casă partea a doua”, a scris Antonia la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Postarea a strâns peste 80.000 de aprecieri și sute de comentarii. Fanii nu s-au putut abține să nu facă remarci în legătură cu ținuta acesteia. Chiar și logodnicul ei, Alex Velea i-a lăsat un comentariu inedit: „Maica mea, Doamne!”, a scris artistul în secțiunea de comentarii a iubitei sale.

„Ești cea mai frumoasă femeie din România”/ „Wow, în ce fel arăți”/ „Doamne, ce ținută”/ „Spectaculoasă”, sunt doar câteva din comentariile pe care artistea le-a primit de la fanii săi.

Alex Velea, cel mai frumos mesaj pentru Antonia de ziua ei

Sunt admirați, invidiați și iubiți, iar dragostea lor este model pentru mulți. Este vorba despre Antonia și Alex Velea, care au sărbătorit în familie ziua de naștere a cântăreței. Aceasta a împlinit 33 de ani recent, iar primele persoane care i-au urat numai de bine au fost copiii ei și logodnicul. Alex a ținut să facă publică iubirea pe care o simte pentru Antonia și i-a scris câteva mesaje care au topit-o pe aceasta. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi te-a scos în cale. Ție îți mulțumesc că mă iubești așa cum nici nu mă așteptam să fiu iubit și pentru comorile noastre de copii. Ești cea mai mare susținătoare a mea, mă inspiri și mă motivezi să fiu puternic în toate situațiile. Mă simt norocos să te am. Te iubesc până la moarte și după! La mulți ani fericiți, dragostea mea”, i-a transmis Velea, pentru ca mai apoi să completeze: „Câte piese am scris cu gândul la tine… Ești muza mea. Mă faci fericit! Te ador”.

sursa: https://www.profm.ro/stiri/antonia-in-cea-mai-senzuala-salopeta-alex-velea-nu-s-a-mai-putut-abtine-cand-a-vazut-o-maica-mea-doamne-135395

antonia
antonia

loading...
loading...