Home Monden Antonia, atacuri subtile pe Internet, după ce Lino Golden și Mario Fresh...

Antonia, atacuri subtile pe Internet, după ce Lino Golden și Mario Fresh au fost acuzați de trădare: „Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi să pari fericit”

102
0
loading...

Antonia a lansat un atac subtil pe Internet, la scurtă vreme după ce prietenia dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh s-a destrămat. Cei din urmă au fost acuzați de trădare, iar frumoasa artistă îi pune la punct așa cum știe ea mai bine, stârnind o mulțime de reacții în mediul virtual.

loading...
loading...
  • Antonia, atacuri subtile pe Internet, după ce Lino Golden și Mario Fresh au fost acuzați de trădare!
  • Ce a postat artista pe rețelele de socializare?

Nu mai este un secret faptul că Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden nu mai sunt prieteni. Vestea a fost ca un șoc pentru fanii lor, aceștia fiind foarte apropiați, mai cu seamă că cei doi erau cunoscuți drept „copiii adoptivi” ai iubitului Antoniei.

Antonia a postat câteva mesaje subtile pe rețelele de socializare

După ce Alex Velea a avut o reacție publică referitoare la ceea ce s-a întâmplat între el, Mario Fresh și Lino Golden, nici Antonia nu a rămas mai… tăcută. Frumoasa cântăreață a sărit în apărarea partenerului ei, postând mai multe mesaje subtile pe rețelele de socializare

De curând, Antonia a vorbit pe contul ei de Instagram despre falsitate, mai exact despre încercarea de a părea fericit. Reacția artistei vine la scurt timp după ce Mario Fresh și Lino Golden au fost acuzați de trădare.

În primul mesaj, Antonia a transmis public că singurele lucruri pe care nu le poți falsifica sunt sentimentele.

„Poți să falsifici un zâmbet și o „încordare”, dar nu-ți poți falsifica sentimentele”, a scris Antonia la InstaStory.

În continuare, Antonia a lansat un atac la fel de dur, vorbind despre aparențele înșelătoare redate printr-un zâmbet fals. Potrivit spuselor ei, atunci când îți forțezi zâmbetul, doar încerci să pari că ești fericit.

„Heyyy uită-te la noi, suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni sau nimic”. Zâmbetul acela fals pe care-l forțezi să pară că ești fericit”, a mai scris ea.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...