Acasă Uncategorized Andreea Marin, MĂRTURISIRE ŞOCANTĂ: „Sunt NEFERICITĂ. Îmi PLACE starea asta”

Andreea Marin, MĂRTURISIRE ŞOCANTĂ: „Sunt NEFERICITĂ. Îmi PLACE starea asta”

647
0

Andreea Marin a făcut o mărturisire de-a dreptul şocantă, arătând că este mereu nefericită, deşi toatălumae o consideră o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât şi sentimental.

RECLAMĂ
  • Andreea Marin, MĂRTURISIRE ŞOCANTĂ: "Sunt NEFERICITĂ. Îmi PLACE starea asta"
„Sunt nefericită, aş putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini şi pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aştept ca următorul vis să se împlinească şi nu mă simt bine până nu-l văd realizat.

Îmi place starea asta de nefericir,e pentru că asta mă face să mişc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc. Am avut un vis care nu s-a împlinit.

De pildă, am mai vrut un copil, dar nu s-a împlinit acest lucru. Dumnezeu sper să fie cu mâna pe umărul meu. Nu contează dacă o sa fie fetiţă sau băiat, important e să fie sănătos, să fim cu toţii”, a declarat Andreea la „Wowbiz” de la Kanal D.

Andreea Marin este căsătorită din ianuarie 2006 cu cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr şi împreună au o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Fosta prezentatoare tv este, în acest moment, implicată în numeroase acţiuni şi proiecte caritabile.

sursa: libertatea

RECLAMĂ
Articolul precedentPrima victorie din Liga I! CS Turnu Severin – Gloria 1-0!
Articolul următorAdrian Năstase, pe blog: Iată de ce mă consider “deținut politic”