Acasă Monden Andreea Bănică, adevărul despre operații. Câte intervenții chirurgicale are artista la activ

Andreea Bănică, adevărul despre operații. Câte intervenții chirurgicale are artista la activ

548
0

La 41 de ani, Andreea Bănică le poate da clasă multor tinere prin felul uluitor în care arată. Cu fizicul unei puștoaice, artista a atras de-a lungul timpului tot felul de păreri, printre care și cele ale oamenilor care ar putea să jure că și-a făcut operații estetice. Fix despre aceste zvonuri a vorbit Andreea Bănică, în cadrul unui interviu.

RECLAMĂ

Andreea Bănică a fost acuzată frecvent că și-ar fi modificat corpul, lucru care o face, într-adevăr, să se simtă extrem de confuză. Cântăreața nu înțelege de ce unii oameni cred că un trup bine lucrat nu poate fi decât rezultatul unor operații estetice.

Andreea Bănică, despre operații estetice

Vedeta a recunoscut că are, totuși, patru operații. Nu sunt însă de ordin estetic, ci niște intervenții chirurgicale, dintre care una eșuată.

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

Mai mult, Andreea Bănică a mai explicat că apelează și la diverse tratamente de înfrumusețare, iar singurul ei regret este că nu a început să frecventeze saloanele de mai devreme.

„Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des. Doctorița mea chiar mi-a spus: «știi, Andreea, trebuia să vii la mine începând de la 25 de ani». Așa e indicat, să faci aceste tratamente din timp, ca să previi îmbătrânirea, ca să poți beneficia de frumusețe ta mai mult timp”, a mai spus Andreea.

RECLAMĂ
Articolul precedentLoredana Groza, o nouă imagine care încinge imaginația: „Mai e puțin și se pozează în costumul Evei”
Articolul următorVIDEO | Un cal face pe mortul ori de câte ori stăpânul vrea să îl călărească