Acasă Monden Andreea Antonescu și fostul soț au pierdut lupta în instanță! Cei doi...

Andreea Antonescu și fostul soț au pierdut lupta în instanță! Cei doi sunt buni de plată

891
0

Andreea Antonescu și fostul soț, Traian Spak, au pierdut lupta în instanță! Chiar dacă s-au despărțit de mai mulți ani, însă legal au divorțat abia anul trecut, pe cei doi îi leagă o datorie mai veche, iar magistrații au decis. Sunt buni de plată amandoi.Andreea Antonescu, fosta componentă a trupei „Andre”, și Traian Spak, s-au despărțit în urmă cu mai bine de trei ani. Cei doi au rămas în relații civilizate, mai ales că fetița lor, locuiește în America de ceva timp, la tatăl ei. Mai mult, artista a mărturisit că fostul partener îi este unul dintre cei mai buni prieteni.

RECLAMĂ

Andreea Antonescu și fostul soț au pierdut lupta în instanță

După divorțul de Traian, Andreea și-a refăcut viața alaturi de Victor Vrînceanu, alături de care mai are o fetița. Artista a avut grijă ca divorțul de tatăl fiicei sale cele mari, să se pronunțe înainte de a veni pe lume cel de al doilea copil. Aproape doi ani a durat povestea de dragoste dintre Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, iar la doar trei luni după ce au devenit părinți, cei doi s-au separat.

În urmă cu câteva luni, Spynews.ro vă prezenta în exclusivitate „datoria” care o mai leaga pe artistă de fostul soț. Chiar dacă cei doi au divorțat pe cale amiabilă, se pare că trecutul o urmărește pe cântăreață. Mai exact, cei doi au fost chemați în judecată de o firma care se ocupă de colectarea celulelor stem.

Andreea Antonescu a fost chemată în judecată alaturi de Traian, ceea ce denotă faptul că ar fi vorba despre recoltarea celulelor stem la nașterea fetițe pe care Andreea o are cu fostul soț. Această recoltare s-ar fi făcut în urma cu 12 ani, având în vedere vârsta copilului. Ei bine, procesul s-a încheiat, iar magistrații au decis. Artista și soțul ei sunt buni de plată. Cei doi trebuie să scoată din buzunar 1.643,44 lei, reprezentând contravaloarea facturilor neachitate, plus 50 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Decizia nu este una definitivă și poate fi atatcată cu apel în termen de 30 de zile.

„Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de valoare redusă. Obligă pârâţii la plata către reclamantă a sumei de 1.643,44 lei, reprezentând contravaloarea facturilor neachitate. Obligă pârâţii la plata către reclamantă a penalităţilor de întârziere în cuantum de 0,15%/zi de întârziere, acordate de la data termenului de plată înscris pe fiecare factură fiscală în parte şi până la plata integrală şi efectivă a debitului restant datorat. Obligă pârâţii la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 50 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea prezentei hotărâri. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei.”

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/andreea-antonescu-si-fostul-sot-au-pierdut-lupta-in-instanta-cei-doi-sunt-buni-de-plata-321406.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCum arată mormântul Denisei Răducu. Dovada că Ticy, fostul iubit, nu a uitat-o
Articolul următor„Esteticianul vedetelor”, declarat nevinovat în scandalul de un milion de euro