Home Monden Andra, declarație de dragoste pentru Cătălin Măruță! Smiley a făcut-o să spună...

Andra, declarație de dragoste pentru Cătălin Măruță! Smiley a făcut-o să spună tot

183
0
loading...

Andra și Cătălin Măruță au o familie fericită, alături de cei doi copii ai lor:David și Eva. Cei doi se iubesc de ani de zile și au fost mereu uniți. Chiar dacă au preferat de-a lungul timpului să își țină relația departe de ochii curioșilor, legătura dintre ei a fost mereu admirată de către fani.În ultima ediție a show-ului „Românii au talent”, Smiley a făcut-o pe Andra să spună tot și a scos de la ea o frumoasă declarație de dragoste pentru soțul său. Andra l-a complimentat pe un concurent care poartă același nume ca soțul ei, lucru ce i-a atras atenția lui Smiley. Acesta a întrebat-o dacă așa și-a ales soțul, după nume, iar ca răspuns Andra a venit cu o declarației pentru cel de care este alături de ani de zile

loading...
loading...

Andra: Are şi nume frumos, „Cătălin”!

Smiley: Păi, ce? Tu ţi-ai ales soţul după nume?!”

Andra: Eiii, mi-am ales… Dar ce? Tu ţi-ai ales-o după nume pe Pistol? Pe Gina Pistol… Cum să zici aşa ceva?! Nu… Dar pentru că îl iubesc, iubesc tot ce înseamnă omul ăla…numele, tot.

Plăcerile din viața Andrei

Într-o altă ediție a show-ului, Andra a dezvăluit că plăcerea cea mai mare pentru ea o reprezintă mâncarea, mai ales dulciurile. Vedeta a fost contrazisă de Florin Călinescu și a făcut câteva dezvăluiri din viața intimă.

„Plăcere mai mare în viață nu există, mâncarea mi se pare…!”, a spus Andra după ce a mâncat o gogoașă.

„Știi cum era aia, cum ziceam la școală? Fie pâinea cât de rea, tot mai bună mi se pare ****!”, replicat Florin Călinescu.

„Acum, la mine a trecut pe locul 2. Gogoșica e mai…”, a mărturisit Andra. Alexandra Dinu a fost și ea în asentimentul colegei de la masa juriului.

sursa: https://www.cancan.ro/andra-declaratie-de-dragoste-pentru-catalin-maruta-smiley-a-facut-o-sa-spuna-tot-20410503

loading...
loading...