Acasă Monden Anda Adam are o singură problemă cu sarcina! Vezi ce o înnebunește...

Anda Adam are o singură problemă cu sarcina! Vezi ce o înnebunește pe vedetă

771
0

Anda Adam este, în aceste momente, una dintre cele mai fericite femei din lume și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Însărcinată în șapte luni, frumoasa cântăreață are totuși o problemă în aceasdtă perioadă, o problemă de care povestește zâmbind.

RECLAMĂ

Anda Adam este o graviduță extrem de fericită. Și, spre deosebire de alte femei însărcinate, are toate motivele să fie așa. Pentru că dacă alte femei când trec prin perioada sarcinii și care își trezesc soții în mijlocul nopții pentru că poftesc la, să zicem, ”căpșuni și frișcă”, Anda nu are niciul fel de pofte. ”De mâncat, culmea este că mănânc mai puțin decât înainte de sarcină, înjumătățit aș putea spune și nu am absolut nicio pofta, dar niciuna”, ne-a spus frumoasa graviduță.

Cu toate acestea, pentru că este o graviduță atipică, Anda se confruntă cu o problemă incredibilă de fiecare dată când iese în oraș. ”Toți prietenii mei, când ieșim în oraș, insistă să îmi dea să gust din ce și-au comandat de mâncare gândindu-se că poate mi-e poftă, dar eu nici vorbă! Iar Sorin (soțul frumoasei vedete care așteaptă să nască o fetiță, n.r.) mereu verifică ce am mâncat și dacă am mâncat, pentru că vrea să se asigure că am un regim echilibrat și că nu uit să mă hrănesc atunci când am filmări și concerte”, ne-a mai spus Anda Adam.

RECLAMĂ
Articolul precedentSEZON NOU: Florina Balaescu: Din aceasta seara incepand cu ora 21 revenim in casele telespectatorilor !!!
Articolul următorAntonia a facut pace cu familia Castellano! „Maya e fericita langa ambii parinti”